"Rekle smo da!"

Omiljena glumica iz komedija poslije neuspješnih veza s muškarcima sreću je našla sa ženom, a sad se pohvalila i korakom više!

Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma - 5 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 6 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 7 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson i Ramona Agruma sa kćerkicom Rebel Wilson i Ramona Agruma sa kćerkicom +19 Rebel Wilson i Ramona Agruma Galerija

Rebel Wilson se zaručila, a svoju djevojku Ramonu Agrumu zaprosila je u Disneylandu.

Glumica Rebel Wilson zaručila se sa svojom djevojkom Ramonom Agrumom.

Pogledaj i ovo Rebel Wilson i Ramona Agruma Noć za pamćenje! Ljubila je zgodne frajere, a danas se ne odvaja od djevojke kojoj ugađa na sve moguće načine

Rebel je zaprosila Ramonu u Disneylandu, ispred dvorca, a sretnu vijest objavila je na svojem profilu na Instagramu.

"Rekle smo da!" napisala je glumica uz fotografije zaruka, a u komentarima je dobila hrpu čestitki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)

Rebel je u svojim pričama na Instagramu pokazala i predivan zaručnički prsten koji je kupila u poznatoj draguljarnici Tiffany & Co., a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Australska glumica iznenadila je obožavatelje kada je prošle godine na društvenim mrežama otkrila da je gej i da ima djevojku.

"Mislila sam da tražim Disneyevog princa... Ali možda mi je sve ovo vrijeme stvarno trebala Disneyjeva princeza", napisala je tada Rebel, a čini se da se tom mišlju vodila i prilikom planiranja prosidbe.

S pravnicom i modnom poduzetnicom u međuvremenu je dobila i kćerkicu Royce Lillian, koju im je rodila surogat-majka.

Prije nego što se zaljubila u Ramonu, Rebel je imala niz propalih veza s frajerima.

Glumica je 2015. godine bila u ljubavnoj vezi s producentom Mickeyom Goochom Juniorom, s kojim je radila na filmu "Kako biti single", a zatim se 2017. godine kratko viđala s kaskaderom Adenom Stayom. Zadnji dečko bio joj je 11 godina mlađi biznismen i milijarder Jacob Busch, s kojim je prekinula u veljači 2021. godine.

Poznato je i da je Rebel godinama pokušavala biti majka, ali ju je debljina u tome sprječavala.

Liječnik za neplodnost rekao joj je da će imati bolje šanse za začeće ako smršavi, nakon čega je ona u 2020. godini izgubila više od 35 kilograma.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i sin Aleksandar Severina - 6 Severina - 5 Severina - 10 +25 Severina - 4 Celebrity Severina objavila predivan video sa sinom, koji je izrastao u njezinu sliku i priliku: "Sve što imam to si ti..."

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 2 +28 Žanamari Perčić, Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antološ Celebrity Žanamari je u prozirnim tajicama istaknula ubojitu figuru, ali pratitelji su zbog viđenog izrazili zabrinutost za njezino zdravlje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene