Noć za pamćenje!

Ljubila je zgodne frajere, a danas se ne odvaja od djevojke kojoj ugađa na sve moguće načine

Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma Ramona Agruma/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Ramona Agruma Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma - 5 Rebel Wilson i Ramona Agruma sa kćerkicom Rebel Willson Rebel Wilson i Ramona Agruma sa kćerkicom Rebel Willson Rebel Wilson i Ramona Agruma +20 Rebel Wilson i Ramona Agruma Galerija

Rebel Wilson priredila je lijepu rođendansku zabavu svojoj djevojci Ramoni Agruma, a dio slavljeničke atmosfere djevojke su podijelile i na društvenim mrežama.

Holivudska glumica i komičarka Rebel Wilson potrudila se da 39. rođendan njezine djevojke Ramone Agrume bude noć za pamćenje, čime se ona pohvalila i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 "Rekle smo da!" Omiljena glumica iz komedija poslije neuspješnih veza s muškarcima sreću je našla sa ženom, a sad se pohvalila i korakom više!

42-godišnja Rebel priredila je intimnu zabavu za svoju dragu, poklonila joj slatku rođendansku tortu od jagoda, balone i bukete cvijeća. Ramona je na svom profilu na Instagramu podijelila fotografije sa zabave na kojoj su se zabavljale s prijateljima.

"Hvala vam za sve predivne rođendanske želje. Hvala mojoj ljubavi Rebel na najpažljivijem rođendanskom iznenađenju i hvala mojim prijateljima koji su mi izmamili osmijeh na lice. Osjećam se voljeno", napisala je dirnuta Ramona.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ramona Agruma (@ramonaagruma)

Rebel je o novoj ljubavnoj vezi progovorila prošle godine i predstavila Ramonu nakon nekoliko mjeseci i time iznenadila svoje obožavatelje jer je prije izlazila s muškarcima, među kojima je bio i zgodni Jacob Busch, nasljednikom kompanije Anheuser-Busch, koja se bavi proizvodnjom piva i koji je od nje bio mlađi 11 godina. 

"Mislila sam da tražim Disneyevog princa... Ali možda mi je sve ovo vrijeme stvarno trebala Disneyjeva princeza", napisala je tada uz objavu na društvenim mrežama.

A još više je sve iznenadila viješću da je postala majka djevojčice Royce Lillian koju je za nju rodila surogat majka. Na svom Instagramu objavila je fotografiju novorođene djevojčice koja ručicom skriva svoje lice, a uz fotografiju je napisala podulji opis.

''S ponosom objavljujem rođenje svog prvog djeteta, Royce Lillian, rođene prošlog tjedna putem surogata majke! Ne mogu čak ni opisati ljubav koju gajim za nju, ona je prekrasno čudo!'' kazala je Rebel.

Za magazin People je u svibnju prošle godine rekla da je smršavjela 2020. godine u nadi da će postati mama jer joj je liječnik rekao da će imati bolje šanse da joj uzme jajne stanice ako smršavi koji kilogram, što joj je itekako uspjelo jer je uspjela izgubiti više od 30 kilograma.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 2 +27 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić novom izazovnom fotkom opet je uspjela iznenaditi fanove, njezin najjači adut opet je u prvom planu, i to u zanimljivom bodiju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 7 +27 Ivana Knoll - 6 Celebrity Knoll ponovno uživa u vrućim krajevima usred zime, a vjerni pratitelji primijetili su nešto zanimljivo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene