Potresan slučaj

Šest mjeseci nakon tragične smrti slavne voditeljice javnosti će uskoro biti poznati svi detalji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznat je datum završetka istrage o smrti britanske voditeljice Caroline Flack.

Šest mjeseci nakon smrti britanske voditeljice Caroline Flack određen je datum završetka službene istrage koja bi trebala utvrditi sve okolnosti tragičnog događaja, nakon što je sama sebi odlučila oduzeti život u londonskom stanu u kojem je živjela.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Kakav strukić! Ecija se pohvalila gubitkom kilograma u karanteni, pa otkrila u čemu je tajna njezina dobrog izgleda

Zaključno saslušanje bit će održano 5. kolovoza ove godine na sudu u Londonu, kada će i članovima Caroline obitelji biti dopušteno da mu nazoče putem videoprijenosa, baš kao što će i svjedoci davati svoje iskaze.

Istraga je bila pokrenuta i bilo je uspostavljeno vijeće za preispitivanje slučaja koje je vodio zamjenik glavnog državnog tužitelja kako bi se utvrdilo je li uopće trebao provoditi slučaj televizijske voditeljice Caroline Flack. Podsjećamo, Caroline je preminula u veljači, samo nekoliko tjedana prije nego što joj je trebala biti donijeta presuda zbog fizičkog napada na njezina dečka Lewisa Burtona

Takva odluka uslijedila je nakon brojnih kritika zbog načina postupanja sa slučajem, uključujući i one Lewisa Burtona, koji je rekao da nikada nije podržao Carolinein progon. Osim toga, njezini glasnogovornici i javnost kritiziraju zamjenika tužitelja jer je forsirao slučaj unatoč tome što je Lewis nije htio tužiti. Liječnici koji su stigli na poziv hitnim službama u njezin stan pokušali su je oživjeti, ali su mogli samo proglasiti smrt.

Policija je u njezin stan prvi put bila pozvana 12. prosinca prošle godine, nakon što ju je Lewis prijavio za napad i zbog čega je bila optužena samo dan kasnije. Unatoč svemu, Caroline je izjavila kako se ne smatra krivom, a Lewis je cijelo vrijeme bio uz nju kao podrška, iako im je prije suđenja bilo zabranjeno viđati se.

U Velikoj Britaniji bila je najpoznatija kao televizijska voditeljica jednog od tamošnjih najpopularnijih reality showova "Love Island", no povukla se iz te uloge, a zamijenila ju je jedna od prijateljica Laura Whitmore. U vrijeme njezine smrti show je bio emitiran, no nakon nekoliko dana povučen je iz programa.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Profimedia) Billy Zane (Foto: Instagram) +0 Billy Zane (Foto: Getty Images) Celebrity Pamtimo ga kao zgodnog negativca u ''Titanicu'', a 23 godine kasnije kose više nema, ali ima koju kilu viška i poveći trbuh

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene