Za turneju

Milijunska kolekcija odobrena od Kraljice: Najsjajniji dragulji za Kate!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mediji špekuliraju što će Kate Middleton nositi na turneji po Australiji. Rubini, dijamanti i broševi datiraju iz davnih vremena koje je dobila kraljica Elizabeta II.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middelton sprema se na turneju po Australiji i Novom Zelandu. Zbog toga je odabrala nakit iz kraljičine bogate zbirke. Modno osvještena Kate pripremila je dizajnersku garderobu i dragulje za svaku priliku, od posjete Maori kralju na Novom Zelandu, do utrka u Sydneyu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton morala je požuriti ili... Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

Camilla opet bijesna: Kate uživa naklonost kraljice?!

32-godišnja Kate poglede će privlačiti skupocjenim nakitom, baš kao što je to učinila kada je posjetila National Portrait Gallery u Londonu. Tada je nosila Nizam of Hyderabad ogrlicu iz kraljičine kolekcije. Vojvotkinji je to prva turneja po Australiji i Novom Zelandu.

Lady Di davne 1985. svijet je osvojila Cambridge Emerald ogrlicom koju je nosila tijekom posjete Melburneu. Cambridge smaragdi koji se generacijama prenose unutar kraljevske obitelji, a princeza Diana dobila je od kraljice kao vjenčani dar. 'Baš kao princeza Diana prije 30 godina, oči svijeta će biti uprte u Kate na ovoj turneji', rekao je izvor za Mirror.

Već sada se nagađa koji će točno nakit Kate nositi. Broš u obliku cvjetnog amblema koji je Kraljica dobila tijekom turneje po Commonwealthu 1954. mogao bi se cakliti na njenom sakou, ili možda rubin australskog hibiskusa koji je kraljica naslijedila nakon majčine smrti. Maleni princ George nesumnjivo će isto tako privlačiti pozornost. Ipak, raspored turneje osmišljen je tako da se rutina devetomjesečnog Georgea što manje mijenja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene