Novi početak

Vlatka Pokos otkrila detalje života u Irskoj: ''Ovdje živi meni najvažnija osoba na svijetu''

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos Vlatka Pokos +21 Vlatka Pokos Galerija

Vlatka Pokos sunčani je Split zamijenila Dublinom, a kako kaže, oduševljena je Ircima i njihovom kulturom.

Nakon nedavnog saznanja da se naša bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos ponovo odselila iz Hrvatske, sada je za Gloriju otkrila nešto više o Irskoj u kojoj trenutno boravi. 

53-godišnjakinja Vlatka priznaje kako su je Irci odmah oduševili te kako je u Dublinu odlično prihvaćena.

"Oduševljena sam Ircima. Topli su i ljubazni, ali vrlo pristojni i civilizirani, imaju granice. U Irsku me dovela i činjenica da ovdje živi meni najvažnija osoba na svijetu, moja najmlađa sestra Ljubica koja mi je najbolja prijateljica i oslonac, a prema kojoj imam pomiješane sestrinsko-majčinske osjećaje jer je 11 godina mlađa od mene", rekla je Pokos.

Pogledaji ovo Vlatka Pokos Celebrity Pokos odbrusila hejterima nakon vijesti da se vraća na glazbenu scenu: "Ja sam jedna od ikona tog vremena, čemu čuđenje?"

Bivša voditeljica nastupit će na "MegaDance" partyju u zagrebačkoj Areni, a istaknula je kako će nastup posvetiti pokojnoj sestri Mirjani koju je izgubila protekle godine.

Inače, Vlatka je nekoliko godina živjela i radila u Kanadi, a nakon povratka u Hrvatsku sudjelovala je u showu "Ples sa zvijezdama", a potom se odlučila na zaokret u karijeri te se ljetos zaposlila u jednom splitskom hotelu na takozvanoj concierge-usluzi.

Pogledaji ovo Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos otišla iz Hrvatske pa ipak objavila novost koju nitko nije očekivao: "Ma bravo!"

Radilo se o sezonskom poslu, a imala je svoj radni prostor u auli hotela, gdje je gostima bila dostupna za sve njihove prohtjeve, a najčešće je radila na organizaciji događanja i nekih intimnih proslava, ali sve je to radila samo četiri mjeseca te se dugoročno u Hrvatskoj nije vidjela. 

Pogledaji ovo Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos ostala bez voljenog člana obitelji: "Ova godina je za mene i obitelj bila teška i tužna, izgubila sam je..."

''Moj plan nikada nije bio ostati trajno u Hrvatskoj jer za mene u Hrvatskoj normalnog života nema i nikad ga neće biti. Na Zapadu sam puno sretnija što ne znači da prilikom posjeta ne uživam u svemu onom što u Hrvatskoj volim; to su moji prijatelji, Zagreb i moja najdraža Dalmacija'', priznala je.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 5 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 +26 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović Celebrity Iznenadit ćete se kad vidite kakve potpetice nosi Neda Ukraden, u ovakvim cipelama teško bi se snašle i njene puno mlađe kolegice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene