Teško razdoblje

Vlatka Pokos ostala bez voljenog člana obitelji: "Ova godina je za mene i obitelj bila teška i tužna, izgubila sam je..."

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos +16 Vlatka Pokos - 4 Galerija

Vlatka Pokos je na svom profilu na Instagramu objavila vijest da je ove godine preminula njezina sestra.

Bivša televizijska voditeljica Vlatka Pokos na svom se profilu na Instagramu u podužoj objavi osvrnula na 2023. godinu pa otkrila da je bila posebno tužna i teška za nju jer je ostala bez voljene sestre.

"Božićni blagdani moji su najdraži, najljepši i najemotivniji blagdani… Od srca vam svima želim toplinu, ljubav i duševni mir. Želim vam da budete okruženi ljubavlju znanih i neznanih prijatelja. Jer ponekad nas oni stari duboko razočaraju a u život nam uđe neko novo prijateljstvo, nova ljubav. Na ovim fotografijama, koje su snimljene 22. ožujka u mome rodnom gradu, Salzburgu, izgledam jako tužno. Rođendan sam provela s dvoje bliskih prijatelja Darkom Lubitschem i Željkom herzgsell i zahvaljujem im na ljubavi i pažnji. Ova godina je za mene i moju obitelj bila jako teška i tužna; izgubila sam sestru…", napisala je Vlatka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Da joj sestra boluje od karcinoma Vlatka je otkrila i prilikom povratka u Hrvatsku i sudjelovanja u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem smo ju gledali kao jednu od natjecateljica. 

"Ples sa zvijezdama nije bio primarni razlog mog dolaska u Hrvatsku, točnije Europu. Nažalost, jedna od mojih sestara boluje od karcinoma i nažalost, moram to podijeliti s vama zbog jednog izdanog povjerenja. To je sve što ću ikada reći na ovu temu. Moja obitelj i ja borimo se u tišini i tako će i ostati", napisala je Vlatka tada na Instagramu.

Inače, Vlatka se nedavno ponovno odselila iz Hrvatske, a iako točnu lokaciju nije definirala, njezini su pratitelji shvatili da sada živi u Dublinu.

"Novi počeci", napisala je uz video koji je nedavno podijelila na Instagramu.

"Divno. A gdje vi radite?" pitala ju je jedna od pratiteljica, na što joj je Vlatka odgovorila: "Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu."

"Uvijek ženstvena i sa stilom", "Elegantna", "Elegantno i vrlo lijepo", "Uvijek lijepa", "Žena od ukusa i vrlo profinjenog stila", komentirali su njezini pratitelji.

Vlatka je nekoliko godina živjela i radila u Kanadi, a nakon povratka u Hrvatsku sudjelovala je u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem joj je plesni mentor bio Mateo Cvenić.

Potom se odlučila na zaokret u karijeri i zaposlila se ljetos u jednom splitskom hotelu u kojem je radila na takozvanoj concierge-usluzi, a zaposlena je jer ima sve kvalitete potrebne za savjetovanja klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu.

Iz hotela su za Slobodnu Dalmaciju otkrili kako je Vlatka, koja govori nekoliko svjetskih jezika, a usto je elokventna, komunikativna, motivirana i ugodne vanjštine, bila najbolji odabir za taj posao. Radilo se o sezonskom poslu, a imala je svoj radni prostor u auli hotela, gdje je gostima bila dostupna za sve njihove prohtjeve, a najčešće je radila na organizaciji događanja i nekih intimnih proslava.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 1 +26 Georgina Rodriguez - 5 Zanimljivosti Pogledajte božićne poklone zbog kojih svi prigovaraju Ronaldovoj Georgini, posebno se istaknuo jedan za koji kažu da je baš pretjeran!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak i Dženan Lončarević - 5 Indira Levak i Dženan Lončarević - 4 Indira Levak i Dženan Lončarević - 1 +25 Indira Levak - 3 Celebrity Indira Levak pokazala više nego što je planirala u novom spotu, za sve su krivi prorezi ispod kojih je sve izvirilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene