velika čast!

Aljoša iz Kumova bok uz bok sa svjetskim zvijezdama na crvenom tepihu jednog od najprestižnijih filmskih festivala!

Vladimir Tintor Vladimir Tintor Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Tintor Vladimir Tintor Vladimir Tintor Vladimir Tintor s ekipom filma Domaćinstvo za početnike Vladimir Tintor Vladimir Tintor Vladimir Tintor Vladimir Tintor - 1 Vladimir Tintor - 2 Vladimir Tintor - 3 +15 Vladimir Tintor - 4 Galerija

Vladimir Tintor na Filmskom festivalu u Veneciji prisustvovao je premijeri filma "Domaćinstvo za početnike", u kojem igra jednu od glavnih uloga.

Glumac Vladimir Tintor, kojeg gledamo u hit-seriji "Kumovi" kao Aljošu Gotovca prošetao je crvenim tepihom jednog od najprestižnijih filmskih festivala koji je ovih dana u Veneciji okupio svjetski poznate zvijezde.

Vladimir je na Filmskom festivalu u Veneciji prisustvovao svjetskoj premijeri filma "Domaćinstvo za početnike", u kojem igra jednu od glavnih uloga.

"Ja film nisam vidio još, tako da će i meni to biti premijera i onako uzbuđen sam, na momente zaboravim da se to događa, onda se sjetim pa mi bude onako baš zanimljivo", kazao je Tintor za IN Magazin prije odlaska u Veneciju, odakle se zatim javio i na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vladimir Tintor | Nature & Art (@vladimirtintor_)

Film je snimao prošle godine u pauzi od snimanja "Kumova".

"Ja sam već 2.7. bio na setu u Skoplju i radio taj film sa stvarno iznimnim redateljem koji je trenutno, kako bih rekao u nekim holivudskim razmjerima osoba na koju svi gledaju u kojem će smjeru otići. Goran Stolevski se zove. Jako je uspješan, mlad redatelj koji je evo ne znam ni dan danas kako je do mene došao, hvala mu na tome", ispričao je.

S obzirom na to da se radi o makedonskom filmu, Vladimir je za potrebe uloge učio čak i jezik.

"Kroz taj šesti mjesec, znači dok smo snimali Kumove, vikendima i slobodnim danima sam išao za Skoplje uvježbavati makedonski, ne bih to sada ništa izgovarao, ali mi je bilo jako, jako interesantno, tematika je to je socijalna drama, sa jako, jako nekim suptilnim lijepim humorom", objasnio je.

Venecija je za ovog glumca posebna iz još jednog razloga, njegovo prezime vuče podrijetlo upravo od tamo.

''Moj otac i ja smo imali jako zanimljiv odnos, jako, jako, dugo, dugo godina jer smo nekako zapravo to sam tek sad shvatio jako slični. I normalno onda da se sukobljavaš sa sličnim ljudima. I on je nekako otkrio da naše prezime potječe iz Venecije i organizirali smo taj neki obiteljski odlazak tamo i otišli smo, bili smo na rubu da ćemo se posvaditi, da će svaki ići jedan katamaranom nazad drugi plivat, međutim nešto se u zraku tamo venecijanskom dogodilo da smo stvarno nakon toga kao na neki gumb postali doista otac i sin najbolji prijatelji. Meni je drago da će film doživjeti premijeru tamo gdje nam je obojici bitno i da je on toliko ponosan", istaknuo je Vladimir.

Velik je ovo korak za njega, ali i početak možda neke inozemne priče.

"Zasada što se toga tiče je bio nekakav izlet, ali volim napraviti te izlete sa nekim drugim ljudima, u drugim nekim prostorima i produkcijama. Ne znam osobno što bih očekivao od te Venecije, to je u mom glavi i srcu jako velika stvar. E sad može se dogoditi ništa, može se dogoditi svašta", zaključio je.

Film "Domaćinstvo za početnike" redatelja Gorana Stolevskog u programu je Horizonti te je dio službene selekcije venecijanske Mostre, uz glavno natjecanje, čiji su filmovi u konkurenciji za Zlatni lav.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Lovro Kondža i Mirna Mihelčić +18 Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Celebrity Mlada zvijezda Kumova o novosti kojoj se ona i kolega nisu nadali: "Dobili smo pravu bebu!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev - 3 +24 Petra Kraljev otkriva što možemo očekivati u novoj sezoni Kumova - 3 Celebrity Je li ovo stvarno naša Milica? Pogledajte kako zvijezda Kumova izgleda kad se sredi za izlazak, ovako kratke haljine u seriji ne nosi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene