Prezgodna!

Je li ovo stvarno naša Milica? Pogledajte kako zvijezda Kumova izgleda kad se sredi za izlazak, ovako kratke haljine u seriji ne nosi!

Petra Kraljev Petra Kraljev Emica Elvedji/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev otkriva što možemo očekivati u novoj sezoni Kumova - 3 Petra Kraljev Petra Kraljev, Jagoda Kumrić Petra Kraljev Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev +18 Petra Kraljev - 2 Galerija

Petra Kraljev mamila je uzdahe na jednom događaju u Zagrebu, na koji je došla u mini haljini s dubokim dekolteom.

Splitska glumica Petra Kraljev (34), koju u hit-seriji "Kumovi" gledamo u ulozi Milice, u predahu od snimanja prisustvovala je Diva Summer Partyju u Zagrebu.

A za ovu je prigodu odabrala stajlng u kojem je ukrala sve poglede. Petra se na događaju pojavila u nikad kraćoj bijeloj haljini, koja je usto imala i duboki dekolte, a kombinirala ju je sa srebrnim sandalama s visokom potpeticom, pa su najviše pažnje plijenile njezine noge.

Kosu je raspustila i zalizala ju, a baš zbog ovakve frizure, ali i drugačije šminke od one kakvu ima u seriji, mnogima omiljenu Milicu na fotografijama iz izlaska nije baš lako prepoznati.

Petra se i na svečanom predstavljanju treće sezone "Kumova" pojavila u mini haljini, koja je ipak bila nešto duža i zatvorenija od ove zadnje.

Ranije nam je ispričala da je obožavatelji često poistovjećuju s Milicom, kao i da ih jedna stvar posebno iznenadi kada je sretnu na ulici.

"Poistovjećuju i komuniciraju sa mnom kao da sam Milica. Vrlo je čest komentar: 'A vi zapravo ne govorite jezikom kao u seriji.' Kad govorimo o sličnostima, onda bih mogla reći da nam je zajednička crta otvorenost i direktnost", kazala nam je glumica.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Lovro Kondža i Mirna Mihelčić +18 Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Celebrity Mlada zvijezda Kumova o novosti kojoj se ona i kolega nisu nadali: "Dobili smo pravu bebu!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 7 Lidija Bačić - 8 +25 Lidija Bačić - 9 Celebrity Svašta smo vidjeli na Lidiji Bačić, ali ovakav dekolte još ne: "Gdje si, legendo živa, ništa nam više ne treba!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene