držali se za ruke

Vladimir Šeks uživa u novoj ljubavi, srce mu je ukrala znatno mlađa misteriozna dama u čijem je društvu uživao na moru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vladimir Šeks ponovno ljubi, a da za ljubav nikada nije kasno, dokazala mu je nepoznata dama u čijem društvu provodi vrijeme u Petrčanima.

Nekadašnji predsjednik Hrvatskog sabora i aktivni član HDZ-a Vladimir Šeks (78) dokazuje da za ljubav nikada nije kasno, a Gloria piše kako je posljednjih tjedana sretniji nego ikada.

Pogledaj i ovo Vladimir Šeks Vrijeme za njih dvoje! Vladimir Šeks u izlazak izveo svoju unuku Ivu, lijepa plavuša njegova je najdraža pratiteljica

Snimljen je u društvu znatno mlađe misteriozne crnke s kojom provodi vrijeme u svojoj kući u Petrčanima, a par je bio u šetnji te su se držali za ruke.

Šeks i njegova nova djevojka uživali su u šetnji uz more i ugodnom razgovoru, a nisu se obazirali na znatiželjne poglede. Naš političar nije otkrio identitet svoje nove bolje polovice, a objasnio je kako je to samo zato što ona to ne želi.

Inače, Vladimir Šeks ima iza sebe dva braka. S prvom suprugom Marijom u braku je bio 32 godine, a nakon razvoda srce mu je osvojila Anica Tesler. Vjenčali su se 2003. godine na Korčuli, no na žalost preminula je nakon teške bolesti u ožujku 2018. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene