Ukrali svu pažnju

Vladimir Šeks uživao je u društvu lijepe unuke Ive, a pojavili su se zajedno na njima omiljenom mjestu

Vladimir Šeks Vladimir Šeks Zeljko Hladika/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Šeks i unuka Iva - 2 Vladimir Šeks i unuka Iva - 1 Vladimir Šeks i unuka Iva Šeks Vladimir Šeks i unuka Iva Šeks Vladimir Šeks i unuka Iva Vladimir Šeks i unuka Iva - 1 Karla Ressler i Vladimir Šeks Karla Ressler i Vladimir Šeks Vladimir Šeks - 6 Vladimir Šeks - 5 +15 Vladimir Šeks - 3 Galerija

Vladimir Šeks i njegova unuka Iva snimljeni su na premijeri "Pustolova pred vratima" u Zagrebu.

Vladimir Šeks pojavio se na premijeri kazališne predstave "Pustolov pred vratima", a s njim je u društvu bila unuka Iva.

Zajedno su sjedili u svečanoj loži, a ovo nije prvi put da su se unuka i djed izveli i uživali u izlasku, a uskladili su i tamne odjevne kombinacije za tu priliku. 

Inače, Vladimir Šeks iza sebe ima dva braka. S prvom suprugom Marijom u braku je bio 32 godine, a nakon razvoda srce mu je osvojila Anica Ressler-Šeks. Vjenčali su se 2003. godine na Korčuli, no nažalost preminula je nakon teške bolesti u ožujku 2018. godine.

Vladimir ima i kćer Zrinku koja je Ivina majka, a sin Domagoj tragično je preminuo 2005. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica Matija Vuica i Jurica Popović In Magazin: Matija Vuica i Jurica Popović - 1 +25 Jurica Popović i Matija Vuica Celebrity Neutješna Matija Vuica rasplakala pratitelje riječima koje je posvetila svom Jurici: "Idemo našoj kući"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau - 1 Thylane Blondeau - 4 Thylane Blondeau - 3 Thylane Blondeau - 2 +22 Thylane Blondeau Nekad i sad Sa samo šest godina proglasili su je najljepšom na svijetu, a evo kako danas izgleda djevojčica koja je izazvala brojne kontroverze!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene