'Gospodar vjenčanja'

VIDEO Uhvatila zaručnika u laži!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Premijerno predstavljamo scenu iz hit komedije GOSPODAR VJENČANJA koja se od sutra počinje prikazivati u domaćim kinima

Prvi veliki film Kaley Cuoco-Sweeting – urnebesna hit komedija „Gospodar vjenčanja“ koju već sada, zbog njezine kvalitete i količine (prostačkog) humora, svi uspoređuju s nezaboravnim hitom „Mamurluk“, u Hrvatskoj će među prvim zemljama u svijetu započeti sa svojom kino distribucijom. O tome koliko su producenti sigurni u uspjeh ovog filma svjedoče i sve glasnija šuškanja o nastavku.

Pogledaj i ovo showbuzz turbulentan brak Ljepoticu bujnih oblina muž je prevario dok je bila trudna, godinu dana nakon njihovog vjenčanja i javno joj se ispričao

'Gospodar vjenčanja' - Ovaj čovjek bio je lažni kum na preko tisuću vjenčanja

Ekskluzivno na portalu dnevnik.hr donosimo vam jednu od prvih dostupnih scena u kojoj lik Gretchen koju tumači Kaley hvata svoga zaručnika Douga (Josh Gad) u notornoj laži. Doug je, naime, u velikom problemu – bliži se dan vjenčanja s njegovom djevojkom iz snova (Kaley, tko drugi), a on još uvijek nema kuma niti sedmoricu djevera. Zbog toga se obraća u tvrtku Kum d.o.o. koju vodi Jimmy Callahan (Kevin Hart) – poduzetnik koji za život zarađuje glumeći lažne kumove na vjenčanjima ljudima kojima su oni potrebni.

Pogledajte scene iz filma:

Kako bi uspjeli u svojoj varci, Doug i Jimmy (čije je kodno ime za lažno vjenčanje Bic Mitchum) u vrlo će kratkom roku morati upoznati jedan drugoga, ali će uz sve to Doug morati upoznati i Jimmyjevu ekipu sastavljenu od sedmorice (lažnih) djevera kako bi na vjenčanju sve proteklo bez greške. Naravno, sve to dovest će do niza urnebesnih (i nimalo ugodnih) situacija prepunih prostakluka i raznoraznih vratolomija.

Hoće li Doug i Jimmy uspjeti u svom naumu ili će cijela priča dobiti potpuno drugačiji zaokret provjerite već od sutra kada hit komedija „Gospodar vjenčanja“ dolazi u naša kina!

Pogledajte scene iz filma:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene