Nije se štedjelo!

Victoria Beckham pohvalila se detaljem vrijednim dva milijuna dolara koji je nosila na vjenčanju sina Brooklyna

Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham nakon vjenčanja sina - 7 Victoria i David Beckham nakon vjenčanja sina - 8 Victoria i David Beckham nakon vjenčanja sina - 5 David i Victoria Beckham Victoria i David Beckham nakon vjenčanja sina - 1 Victoria i David Beckham nakon vjenčanja sina - 2 Victoria i David Beckham nakon vjenčanja sina - 3 +3 Victoria i David Beckham nakon vjenčanja sina - 4 Galerija

Victoria Beckham na Instagramu je objavila fotografije s vjenčanja sina Brooklyna i Nicole Peltz, a mnogima je za oko zapeo detalj od dva milijuna dolara.

Sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn Beckham (23), prošlog vikenda se oženio glumicom i nasljednicom američkog milijardera, Nicolom Peltz (27).

Pogledaj i ovo David i Victoria Beckham - 1 namjerno ili? "Brooklyn nije dio obitelji?" Victoria i David Beckham nespretnim potezima rasplamsali glasine o svađi sa sinom

Vjenčanje je sveukupno koštalo više od tri i pol milijuna funti, a održalo se u Palm Beachu, na imanju od 76 milijuna funti, čiji su vlasnici roditelji mladenke Nelson Peltz i Claudia Heffner Peltz.

Mobiteli nisu bili dozvoljeni, a prava na službene fotografije otkupio je američki Vogue, no paparazzi su uspjeli snimiti mladence, mladoženjinu obitelj i neke od uzvanika, a sada je i Victoria na Instagramu objavila nekoliko fotki.

"Ponosni mama i tata. Čestitim gospodinu i gospođi Beckham", napisala je uz fotke na kojima pozira sa suprugom Davidom, a oboje su izgledali fenomenalno.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria je i u svojim pričama na Instagramu objavila nekoliko fotografija s vjenčanja, među ostalim i jednu na kojoj se pohvalila ogrlicom s golemim dijamantom čija je vrijednost, kako piše Daily Mail, vrtoglavih dva milijuna dolara.

I dok ona nije štedjela na sebi, David se isprsio skupim poklonom. Sinu i njegovoj novoj supruzi darovao je električni vintage Jaguar vrijedan pola milijuna dolara, kojim je prije vjenčanja provozao suprugu Victoriju.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević - 3 Nives i Goran Ivanišević - 2 Goran i Nives Ivanišević +0 Goran i Nives Ivanišević Celebrity Sinčić Gorana i Nives Ivanišević ukrao je svu pozornost na obiteljskim fotkama s odmora: "Naslijedio sve najbolje!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +15 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene