kome više sliči?

Sinčić Gorana i Nives Ivanišević ukrao je svu pozornost na obiteljskim fotkama s odmora: "Naslijedio sve najbolje!"

Nives i Goran Ivanišević - 3 Nives i Goran Ivanišević - 3 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević - 3 +0 Nives i Goran Ivanišević - 2 Galerija

Nives Ivanišević na Instagramu je objavila fotografije s obiteljskog odmora, na kojima je svu pozornost ukrao njezin i Goranom sin Oliver.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević (50) sa suprugom Nives Ivanišević (40) i njihovim četverogodišnjim sinčićem Oliverom ponovno je otputovao izvan Hrvatske.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 1 ljubav cvjeta! Zaljubljeni Goran Ivanišević suprugu Nives ne ispušta iz ruku, pogledajte kako su uživali u romantičnom izlasku

Nakon što su nedavno uživali na Maldivima, Nives se na Instagramu javila s tropske lokacije, ali nije otkrila gdje su.

"U posljednje vrijeme", napisala je u opisu fotki, na kojima je svu pozornost ukrao maleni Oliver, a Nivesini pratitelji nisu se uspjeli dogovoriti kome više sliči.

Fotografije pogledajte ovdje.

"Mali Goran!", "Mamina slika i prilika", "Ima tvoj osmijeh", "Koji slatkiš mali", "Prekrasan dječak", "Oliver je baš posebno divan", "Sve najbolje nasljedio od simpatičnih i zgodnih roditelja", nizali su se komentari u istom stilu.

Podsjetimo, Nives i Goran u braku su od 2017. godine, a vjenčali su se na tajnoj ceremoniji. Godinu dana kasnije rodio im se sin Oliver, koji je Nivesino prvo dijete, dok Goran iz braka s Tatjanom Dragović ima još i kćer Amber i sina Emanuela.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +14 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina +4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Celebrity Albina u kratkoj košuljici pokazala gole noge, a odvažila se istaknuti i dekolte, koji nije mogao proći nezapaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene