da se rastopite!

Ćorluka i Franka s javnosti podijelili posebne obiteljske trenutke povodom važnog dana: "Kakav divan video!"

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Vedran Ćorluka, Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 +17 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Galerija

Vedran Ćorluka i Franka Batelić objavili su u svojim pričama na Instagramu presladak video povodom rođendana svojega sinčića Viktora.

Umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić imaju razlog za veselje.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Njihov sinčić Viktor proslavio je treći rođendan, a ponosni roditelji to nisu propustili obilježiti na društvenim mrežama.

Oboje su u svojim pričama na Instagramu objavili videokompilaciju posebnih trenutak s Viktorom tijekom protekle tri godine, koja započinje fotkom iz rodilišta.

"Kakav divan video", napisali su u opisu videa koji su preuzeli s jedne od Frankinih obožavateljskih stranica.

Sinčić je pozirao s njima i na fotografiji kojom su oboje na svojim profilima na Instagramu čestitali Novu godinu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Viktor je prvo dijete Vedrana i Franke i rođen je 5. siječnja 2020. godine u Zagrebu, a par je 4. studenog prošle godine dobio i kćerkicu Gretu.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley - 1 Christie Brinkley Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +8 Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Celebrity Žarila je i palila 80-ih godina, a zbog ove golišave fotografije nitko ne vjeruje da ima 68 godina!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 +25 Georgina Rodriguez - 5 Celebrity Ronaldova Georgina objavila prvu fotku iz novog doma, pogledajte prizor koji je u 24 sata lajkalo više od 2,5 milijuna ljudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene