Dugo se nije oglasila

U potresu nestala omiljena turska glumica dobro poznata hrvatskoj publici? Obožavatelji su zabrinuti, proširila se i najgora vijest

Cansu Dere Cansu Dere Cansu Dere/Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere - 8 Cansu Dere - 2 Cansu Dere - 1 Cansu Dere - 4 Cansu Dere - 6 Cansu Dere - 7 Cansu Dere - 9 Cansu Dere - 10 Cansu Dere - 3 Cansu Dere - 5 +3 Cansu Dere - 4 Galerija

Cansu Dere navodno je nestala u razornom potresu u rodnoj Turskoj.

Prema pisanju turskih medija, jedna od njihovih najpopularnijih glumica Cansu Dere nestala je nakon razornih potresa koji su pogodili njihovu zemlju i susjednu Siriju.

Pogledaj i ovo Burak Ozcivit (FOTO: Instagram) Tuga u Turskoj Zvijezde turskih sapunica pozivaju na donacije, pomoć i ujedinjene molitve za njihovu zemlju!

Za 41-godišnjom Cansu navodno se traga, a ona se na društvenim mrežama nije oglasila od 5. siječnja, što je zabrinulo tisuće njezinih obožavatelja koji pokušavaju saznati gdje je i je li dobro. U međuvremenu se pojavila informacija koju je dao turski novinar Birsen Altuntas i izjavio da pomaže građanima koji su ostali bez gradova, i to u suradnji s Disneyjem i Foxom, a i da se njezina kuća nalazi u epicentru potresa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cansu Dere (@cansudere)

No društvenim se mrežama proširila vijest da je poginula jer se toliko dugo nije oglasila i nitko sa sigurnošću ne zna gdje je, a njezini prijatelji i obitelj nisu se oglasili o tome.

Cansu je pažnju javnosti oduvijek plijenila svojom ljepotom, studirala je arheologiju, od koje je odustala, a osvojila je i laskavu titulu Miss Turske na izboru 2000. godine. Ipak, na svjetski izbor nije uspjela otići jer je tamošnja vlada zabranila odlazak zato što se održavala u grčkom dijelu Cipra, ali uspjela je ostvariti uspješnu manekensku karijeru.

Što se ljubavnog života tiče, šuška se da je lijepa glumica danas u vezi s osam godina mlađim kolegom Metinom Akdulgerom, no niti jedno od njih to nikada nije potvrdilo u javnosti.

Cansu trenutačno na profilu na Instagramu prati 2,6 milijuna ljudi i slovi kao jedna od najutjecajnijih osoba u Turskoj, a domaća je publika najviše pamti po ulogama u seriji "Nevjera", "Ezel" i "Sila".

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +30 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput objavila seksi fotke u čipkastom donjem rublju pa pokazala što ju je dočekalo za Valentinovo: "Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Majors Austin Majors - 2 Austin Majors - 3 Austin Majors - 1 +1 Serija Njujorški plavci Celebrity Bivši dječji glumac iz hit-serije preminuo u 28. godini, pronašli su ga u ustanovi za beskućnike: "Zauvijek će nam nedostajati"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene