Hrvati ju obožavaju!

Lijepa glumica za sebe kaže da je hladna kao led, a ono što su joj bivši priredili nitko ne bi poželio!

Nevjera - 3 Nevjera - 3 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nevjera - 3 Nevjera - 2 +0 Nevjera - 1 Galerija

Cansu Dere jedna je od najpopularnijih i najutjecajnijih glumica u Turskoj, a gledatelji ju trenutačno imaju priliku pratiti u seriji "Nevjera" u programu Nove TV.

Turska glumica i bivša misica Cansu Dere zvijezda je serije "Nevjera" koju trenutačno pratimo u programu Nove TV i jedna je od najpopularnijih zvijezda svoje zemlje, a koju je i domaća publika već imala prilike upoznati i to u hit-serijama "Sila" i "Ezel"  koje su se prikazivale i u Lijepoj Našoj.

Danas 41-godišnja Cansu je pažnju javnosti oduvijek plijenila svojom ljepotom, studirala je arheologiju od koje je odustala, a osvojila je i laskavu titulu Miss Turske na izboru 2000. godine. Ipak, na svjetski izbor nije uspjela otići jer je tamošnja vlada zabranila odlazak jer se održavala u grčkom dijelu Cipra, ali uspjela je ostvariti uspješnu manekensku karijeru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

No iako bi mnogi pomislili kako Cansu obožava svoj život pod svjetlima reflektora i bez problema dijeli privatne detalje, ona se godinama trudi držati ih podalje od znatiželjne javnosti, pogotovo što se tiče ljubavnog života. Naime, iza nje su brojni neuspjesi u ljubavi, a najgori ožiljak ostavila joj je prevara bivšeg zaručnika, komičara Cema Yilmaza s njezinom prijateljicom s kojom se on na kraju vjenčao te dobio dijete. Nakon Cema, Cansu je započela vezu sa svojim menadžerom koji ju također ostavio zbog druge žene.

"Hladna sam kao led i takva ću ostati. Neke stvari se ne tiču javnosti jer su privatne pa se tiču samo mene. Ne opravdavam se ni svojim roditeljima, neću ni drugima. Laž je toliko ružna osobina da ne želim imati lažljivca u svom životu. Zapravo, što brže izađe iz mog života, to bolje, bar po mom mišljenju.", izjavila je jednom prilikom za In Style.

Šuška se da je lijepa glumica danas u vezi s osam godina mlađim kolegom Metinom Akdulgerom, no niti jedno od njih to nikada nije potvrdilo u javnosti.

Cansu trenutačno na profilu na Instagramu prati 2,3 milijuna ljudi i slovi kao jedna od najutjecajnijih osoba u Turskoj, iako s obožavateljima rijetko dijeli trenutke iz privatnog života. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Iva Šarić - 3 +0 Iva Šarić Celebrity Atraktivna zaručnica Brune Petkovića u badiću pokazala savršenu liniju, otkrila je i gdje se trenutno nalazi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene