Njezino najdraže mjesto

Atraktivna zaručnica Brune Petkovića u badiću pokazala savršenu liniju, otkrila je i gdje se trenutno nalazi

In Magazin: Iva Šarić - 3 In Magazin: Iva Šarić - 3 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Iva Šarić - 3 +0 Iva Šarić Galerija

Iva Šarić na Instagramu je objavila fotografije s odmora na kojima pozira u kupaćem kostimu, a otkrila je i kamo je otputovala.

Zaručnica i majka djeteta nogometaša Brune Petkovića (27), manekenka Iva Šarić (33), pobjegla je od hladnoće u toplije krajeve.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Jerko Leko Čisti luksuz Pogledajte kako izgleda stan u kojem su živjeli bivši supružnici Iva Šarić i Jerko Leko, manekenka ga sada prodaje po vrtoglavoj cijeni!

Na Instagramu je objavila niz fotografija s odmora, na kojima je, među ostalim, pokazala i liniju u kupaćem kostimu.

"Uživajte u trenutku", napisala je u opisu fotki te je hashtagom naznačila da se nalazi u Dubaiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli I V A 🌷 (@iva__saric)

"Mama na odmoru", "Božja miljenice", "Atraktivna ljepotica", samo su neki od komplimenata koje je dobila ispod objave uz brojne emotikone vatre ii zaljubljene smajliće te tisuće lajkova.

Nije poznato je li Petković s njom, a par svoj privatni život i inače uspješno skriva od javnosti.

Podsjetimo, manekenka i nogometaš prvi put su zajedno viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem 2020., a u travnju prošle godine dobili su sina Adriana.

Petković je u listopadu prošle godine navodno i kleknuo pred Ivu, kako su potvrdili izvori bliski paru za Story.hr, a glasine o zarukama potakla je manekenka kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi prsten.

Brunu je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Rijetke fotke glumca s mlađahnom djevojkom zasjenio je njegov poveći trbuh, on je jedan od onih koji škembicu ne skriva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene