Ima svoj đir

Rijetke fotke glumca s mlađahnom djevojkom zasjenio je njegov poveći trbuh, on je jedan od onih koji škembicu ne skriva

Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +0 Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Galerija

Leonardo DiCaprio ovih dana uživa na odmoru s djevojkom i prijateljima, a bio je glavna meta fotografa na St. Bartsu.

Oskarovac Leonardo DiCaprio (47) ovih je dana uživao s mlađahnom djevojkom Camilom Morrone (24) na odmoru na St. Bartsu, a bili su pravi mamac za poglede dok su u moru izmjenjivali nježnosti.

Pogledaj i ovo Toni Garrn Slučajnost? Ovo su ljepotice koje je Leonardo DiCaprio ljubio tijekom godina, sve ih veže jedan zanimljivi detalj

Na odmoru su bili zajedno s prijateljima, a na znatiželjne poglede nisu se obrazirali. Mnogi su primijetili i kako je DiCaprio očito odlučio malo zapustiti svoju top-formu koju je godinama njegovao. Od isklesanog tijela i pločica ništa više nije ostalo, a opušteni trbuh kao da mu je postao zaštitni znak. DiCaprio nimalo ne mari za nepisana holivudska pravila o isklesanoj formi, a mnogi se slažu i kako mu opušteno izdanje itekako pristaje.

Unatoč tome, glumac i dalje nosi titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca današnjice, a ništa ne smeta ni njegovoj djevojci Camili Morrone, koja je od njega mlađa 22 godine, a od koje se odvaja u rijetkim trenucima.

Par je zajedno pet godina, a iako su mnogi govorili kako je Camila zakletom neženji samo jedna od mnogih, prošle se godine počelo šuškati da su se zaručili. Golupčići nisu javno komentirali te glasine, no čini se kako su zaista zaljubljeniji no ikada.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene