uputio ljutito upozorenje

Cetinskom prekipjelo zbog problema s kojim mu se sve teže boriti: "Ovo više nije normalno!"

Tony Cetinski Tony Cetinski Bozidar Vukicevic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski i supruga Dubravka - 1 Tony Cetinski i Bloom - 2 Tony Cetinski i Bloom - 1 Tony Cetinski Tony Cetinski In Magazin: Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski - 7 +20 Tony Cetinski - 5 Galerija

Tony Cetinski upozorio je svoje pratitelje na Instagramu na lažne profile s njegovim imenom, kojih je iz dana u dan sve više.

Pjevač Tony Cetinski bori se s problemom s kojim se susreću i mnogi drugi poznati Hrvati, a zbog toga mu je sada i prekipjelo.

Cetinski je na Instagramu upozorio svoje pratitelje na lažne profile s njegovim imenom kojih je iz dana u dan sve više.

"Ovo više nije normalno! Prijavite i blokirajte! Jeste li se i vi susreli sa prevarantima na mrežama?" napisao je uz objavu u kojoj je pokazao i neke od tih profila, a poručio je još: "Pazite se prevaranata! Svakodnevno sviću novi lažni profili koji, osim komunikacije u inboks, traže vaše podatke. Ne nasjedajte."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

Obožavatelji su ga u komentarima obavijestili da postoji još više njegovih lažnih profila, uz te koje je naveo, te su mu pružili i svoju podršku u borbi s prevarantima obećavajući mu kako će ih sve prijaviti.

Pogledaji ovo Tony Cetinski i supruga Dubravka - 2 Celebrity Cetinski ponosno pozirao sa suprugom koja se rijetko pojavljuje u javnosti, a prošla je kroz težak životni period

Pogledaji ovo Tony Cetinski - 6 Clubzone Tony Cetinski imao duplo slavlje u prepunoj Areni Zagreb, jedan dio večeri posebno ga je dirnuo: ''Nikad neće biti zaboravljen''

Pogledaji ovo Tony Cetinski i Maša Maša Gavranić Celebrity Tony Cetinski progovorio o svojoj ulozi djeda i otkrio kako ga unučica zove: "Ne prođe dan da se ne čujemo"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 +25 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač napokon otkrila kako je nazvala kćerkicu, svi su oduševljeni originalnim imenom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Celebrity Pogledajte kako Bloom oponaša mamu Maju, video je pravi hit: "On se meni ruga! Je li ovo moguće?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene