Obilježio karijeru!

Tony Cetinski imao duplo slavlje u prepunoj Areni Zagreb, jedan dio večeri posebno ga je dirnuo: ''Nikad neće biti zaboravljen''

Tony Cetinski - 6 Tony Cetinski - 6 PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 6 Tony Cetinski - 5 Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski - 2 +0 Tony Cetinski - 1 Galerija

Tony Cetinski u Areni Zagreb proslavio je 35 godina karijere i svoj rođendan, pogledajte nevjerojatne prizore s koncerta.

Zagrebačka Arena u petak navečer je bila epicentar dobre glazbe, emocija, a ponajviše ljubavi. Jedan od najboljih vokala naših prostora, Tony Cetinski ispunio je sva očekivanja na rasprodanom koncertu, a s publikom je proslavio svoj 55. rođendan i 35 godina uspješne karijere.

Čarobnu večer otvorio je hitom “Umirem sto puta dnevno”, a nakon kojega je nizao i ostale uspješnice poput “Onaj ko te ljubi”, “Sve je s tobom”, “Ja sam zaljubljen” i druge.

''Svi me pitaju osjećam li tremu nakon toliko godina, a ja se osjećam fenomenalno. Nemam što biti nervozan, ovdje su došli svi ljudi koji znaju moje pjesme. Hvala vam od srca što ste došli u ovako velikom broju, svaka vam čast. Hvala vam što ste kupili karte, vi ste moj najljepši poklon i ovo mi je najbolji rođendan'', poručio je Tony svojim obožavateljima.

Pjevač za veliko duplo slavlje ništa nije prepustio slučaju pa je tako imao raskošnu pozornicu i brojne specijalne efekte, što je doprinijelo fantastičnom audio-vizualnom spektaklu.

Publika je imala priliku uživati u nastupima brojnih gostiju iznenađenja. Na pozornicu je prvo izašao Marko Kutlić, za kojega je Tony rekao da mu je upravo on karakterno najsličniji te kako je Marko samo zbog njegovog koncerta došao iz Italije. Zajedno su izveli dobro poznatu pjesmu “Tvoje tijelo”, nakon čega je na binu zakoračio i reper Marin Ivanović, poznatiji kao Stoka.

Euforično je bilo i tijekom nastupa popularnog Matije Cveka, koji je s Cetinskim otpjevao kultnog “Morskog vuka”.

''Sigurno znam 80-90 posto Tonyjeve diskografije i njegove pjesme rado izvodim na svojim koncertima. Počašćen sam što sam imao priliku zapjevati s njim, bio je ovo doista fenomenalan koncert'', izjavio je Cvek.

Tony je ranije ove godine izbacio duet “Sve ili ništa” kojeg je snimio s mladim i sve uspješnijim pjevačem Adijem Šošom, a zajedno su ga izveli u prepunoj Areni.

Posebno emotivno je bilo kad se Tony prisjetio svog preminulog kolege i prijatelja, makedonskog slavuja Toše Proeskog. Zajedno s publikom otpjevao je njegovu pjesmu “Još uvijek sanjam da smo zajedno”.

''Nije baš uvijek jednostavno bilo nekom klincu iz Rovinja doći ovdje u Zagreb pa da netko čuje što on može ili ne može. Naravno da nisam mogao ni pomisliti da će ovako izgledati moj život. Jednako tako je postojao jedan mladi momak o kojem ću uvijek pričati i pjevati. Dečko iz Kruševa koji je imao svoj san, a zove se Toše Proeski. On nikada neće biti zaboravljen'', emotivan je bio Tony.

Svoju možda i najemotivniju pjesmu, “23. prosinac” posvetio je prerano preminuloj mladoj Osječanki Eni Šarac koja je voljela i slušala Tonyjeve pjesme, a on tijekom nastupa ipak nije uspio sakriti suze.

Susprezao sam se koliko sam mogao, ali nisam uspio. Ona se kao lavica borila, nevjerojatno je koliko je patnje to dijete podnijelo. Siguran sam da je na boljem mjestu i da nas promatra. Drago mi je da je i njezina majka večeras bila ovdje – izjavio je Cetinski.

Nakon gotovo trosatnog spektakla, jedan od omiljenijih izvođača pozdravio se s publikom koja je uz njega već 35 godina, a poručio im je da samo vjeruju u ljubav.

''Hvala dragi moji, nadam se da ste se dobro zabavili večeras. Volim vas, samo ljubav'', zaključio je Tony.



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene