''Pitam za frenda...''

Cetinski se oglasio nakon strašnog nevremena koje je pogodilo Hrvatsku: ''Je li itko dobio SMS da nas ovo čeka? Majka priroda ili otac HAARP?!''

Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 1 Tony i Dubravka Cetinski Tony i Dubravka Cetinski - 3 Tony i Dubravka Cetinski - 2 Tony i Dubravka Cetinski - 1 Tony Cetinski +17 Tony Cetinski - 2 Galerija

Tony Cetinski oglasio se nakon strašnog nevremena koje je pogodilo Hrvatsku, ali umjesto podrške građanima izrazio je ljutnju zbog toga što nitko nije dobio upozorenje.

Naš glazbenik Tony Cetinski oglasio se nakon strašnog vremena koje je pogodilo kontinentalnu Hrvatsku.

Na svom profilu na Instagramu podijelio je fotografije strašnog oblaka koji je poharao Hrvatsku te videozapis na kojemu snažni vjetar nosi krov sa zgrade. Između ostalog, objavio je i snimku zaslona jednog novinskog naslova koji glasi: ''Zoran Vakula: Moguće je da pomoću HAARPA-a mijenjaju vremenske uvjete na Zemlji!''

U opisu je potom postavio pitanje koje su se i mnogi građani jučer upitali.

''Je l' itko dobio obavijest SMS-om da nas ovo čeka? Majka priroda ili otac HAARP?! Pitam za frenda'', napisao je ljutito.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

Njegovi pratitelji u komentarima su podijelili mišljenje pa su neki rekli da nisu mogli dobiti SMS jer je to bilo narančasto upozorenje, za koja se inače ne šalje obavijest, a drugi su se priklonili Tonyjevoj ideji da svime ovime upravlja HAARP (američki civilni i vojni istraživački program koji rabi visokofrekventne radiovalove).

''HAARP, kratko i jasno'', ''Nismo ni svjesni što nam spremaju'', ''Otac HAARP radi već neko vrijeme...'', ''Strašno, HAARP sto posto'', bili su uvjereni neki.

Drugi su pak pomoć i spas potražili u vjeri, a treći su govorili da smo sami krivi jer nam majka priroda ovako vraća.

Inače, Tony je već nekoliko puta podijelio svoje mišljenje o nekim događajima, a zna se da je bio i veliki protivnik cijepljenja za vrijeme pandemije koronavirusa. Zbog toga su ga mnogi optužili da širi teorije zavjere.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 4 +27 Meghan Markle - 2 Celebrity Najnovije glasine o braku Harryja i Meghan ne slute na dobro, njihovoj priči kao iz bajke došao je kraj?

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović, 2008. godina - 1 Danijela Martinović, 2008. godina - 2 Danijela Martinović, 2008. godina - 3 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 +29 Danijela Martinović i Petar Grašo - 7 Nekad i sad Isplivale fotografije Danijele Martinović iz vremena dok je bila s Grašom koje dokazuju da se on po jednoj navici od tada nije puno promijenio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene