vječni romantik

Cetinski sasvim iskreno o bajci koju živi: "Dobro kad možeš s nekim tako biti i nakon 10 godina reći da je kao da ste se jučer upoznali''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Tony Cetinski - 3 In Magazin: Tony Cetinski - 4 In Magazin: Tony Cetinski - 5 In Magazin: Tony Cetinski - 6 In Magazin: Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski Tony Cetinski Marko Tolja, Nives Ivanišević i Tony Cetinski Tony i Dubravka Cetinski Tony i Dubravka Cetinski - 3 +19 Tony i Dubravka Cetinski - 2 Galerija

Glazbena turneja Tonija Cetinskog nosi naziv "Samo ljubav". Prigodno je to ime jer glazbenik upravo i živi taj moto. Nakon 10 godina braka s Dubravkom, kaže, osjeća se kao da ju je tek jučer upoznao. Bila mu je potpora i na posljednjem koncertu u zaprešićkim Novim Dvorima. Djelić atmosfere s nastupa ovog vječnog romantičara donosi Dorotea Filipaj za In magazin!

Toni je svakako sretan jer već 10 godina ljubi svoju Dubravku.

''Ona je uvijek tu, bez njema nema ništa. Mi smo tu 24 sata dnevno.
Dobro je kad možeš s nekim tako biti i nakon 10 godina reći da si se kao jučer upoznao'', rekao nam je Tony Cetinski. 

Osim njezina poljupca za sreću, prije izlaska na pozornicu Toni se drži još pokojeg rituala.

''Molitva klasična, onako malo se smiriš, popričaš s dečkima malo. Dižemo si kao štimung, ali smo onak kao mirni, skulirani smo svi zajedno. I pomolimo se'', rekao je. 

Pred njim je ljeto puno nastupa, a otkriva nam da željno iščekuje rujan, kada će uzeti vrijeme za sebe i obitelj.

''Doći će unučica s ocem i majkom u 9. mjesecu pa ćemo se družiti u Rovinju'', otkrio je Tony svoje planove. 

A kako bi on sebe opisao kao djeda?

'Ma meni mogu šta hoće. I moja djeca su mogla šta hoće, a kamoli unuci'', priznao je. 

Nagodinu ovaj vječni romantičar obilježava 35 godina na glazbenoj sceni. Kaže, vrijeme je proletjelo.

''Dok si mlad misliš da je puno toga ispred tebe, niti ne razmišljaš o tome da je sad sve definitvno, sad i odmah. Iako ti se žuri kako si nestrpljiv, pogotovo kad si mlad. Kasnije kad dođeš u neke srednje godine onda shvatiš kako je sve to proletilo faktički'', priča. 

Svakom nastupu i dalje prilazi s jednakim žarom, a posebno zadovoljstvo mu je kada osvoji novu publiku.

''Drugačije je kad ti moraš nekoga još uvijek, bez obzira koliko si dugo u tom poslu, imaš onu podsvjesnu, sad ću ja njemu pokazati. Onome kome je najdosadnije, ako do kraja večeri ne bude super i da sam priđe i kaže "svaka čast" ja nisam zadovoljan. Znači ima tih momenata kad moraš razbijati led, znaš ono, tvoja publika tvoje pjesme i šta sad'', priča. 

Uz njegove su se pjesme brojni zaljubljivali, odljubljivali, veselili i tugovali. A vrlo je često na nastupima pala i prosidba.

''Da mi je netko rekao da ću pjevati o ljubavi, ja bi mislio da je poludio kad sam počinjao.Nisam tip koji je mogao pretpostaviti da ću pjevati samo o ljubavi i da će to bit dobro na kraju'', priznaje. 

''Dok ide, ide! Što sad. A to već govorim 30 godina'', našalio se. 

Neka ljubav Tony širi još najmanje toliko!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Stevanić i Branislav Stojanović Marija Stevanić - 4 Marija Stevanić - 2 Marija Stevanić - 3 +3 Marija Stevanić Celebrity Iznenada preminula mlada srpska glumica, neutješni suprug uputio joj riječi koje tjeraju suze na oči: "Ovaj put nisam stigao na vrijeme"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +27 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Celebrity Lopez pokazala fantastičnu figuru u predivnom badiću, svi se čude kako je moguće da su toj ženi 53 godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene