Samozatajna balerina

Tko je supruga Davora Gopca? U braku su već 30 godina, a ona se pojavljuje i u jednom spotu Psihomodo popa

Davor Gobac Davor Gobac Damir Krajac/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Gobac sa suprugom Davor Gobac sa suprugom Davor Gobac sa sinom Davor Gobac sa sinom Davor Gobac Davor Gobac - 1 Davor Gobac - 2 In Magazin: Davor Gobac - 6 In Magazin: Davor Gobac - 3 In Magazin: Davor Gobac - 2 +14 In Magazin: Davor Gobac - 1 Galerija

Davor Gobac i supruga Deana u braku su od 1994. godine, a dva mjeseca nakon vjenčanja dobili su sina Vilija.

Frontmen grupe Psihomodo pop Davor Gobac na domaćoj glazbenoj sceni prisutan je još od 80-ih godina prošlog stoljeća, no rijetko govori o svojem privatnom životu.

Ipak, poznato je da je već 30 godina u sretnom braku s balerinom Deanom Gobac, s kojom ima i sina Vilija, a obitelj već godinama živi mirnim životom u Zaprešiću.

Pogledaji ovo In Magazin: Davor Gobac - 6 inMagazin Slave 40 godina karijere, no to je tek početak: ''Gle Jaggera, ima osam banki i još skače okolo, skupe doktore taj ima!''  

Suprugu Deanu, rođenu Zadranku, Gobac je upoznao preko prijatelja. Tada ju je zamolio da mu za nastup posudi svoju crvenu majicu s mačkom Silvestrom, a odmah je uzeo i broj telefona kako bi joj majicu mogao vratiti.

Pred oltar su stali 1994. godine, a dva mjeseca nakon vjenčanja dobili su sina Vilija. Deana je koreografkinja i nekadašnja članica baletnog ansambla HNK-a. Izbjegava javna pojavljivanja, a rijetke zajedničke fotografije bračnog para pogledajte u galeriji.

Ipak, Deana se 1991. pristala pojaviti u spotu za pjesmu Psihomodo popa "Trotl Boy", u kojoj je glumila atraktivnu liječnicu te se čak i skinula u haltere.

Deana je 1993. dobila je status solistice baleta, a surađivala je s brojnim kazalištima, plesnim i baletnim trupama te skupinama diljem svijeta. Tijekom angažmana u zagrebačkom HNK-u plesala je u gotovo svim naslovima koji su bili na repertoaru. Koreografirala je i balet "Bez prtljage", koji je u sklopu predstave "Tko je ugasio svjetlo" čak dvije sezone bio na repertoaru HNK-a.

Njihov sin Vili krenuo je očevim rokerskim stopama, iako je završio Akademiju dramske umjetnosti, a sa svojim bendom Donkey Hot nastupa diljem Hrvatske.

Pogledaji ovo Davor Gobac inMagazin Davor Gobac ima dostojnog nasljednika: ''Kažu da imam tatin glas, mamine oči i bakin nos, od poštara hvala Bogu ništa!''

"Kažu da sam ja naslijedio glas od tate, da sam naslijedio oči od mame, kažu da sam od bake nos i, hvala Bogu, na poštara nije ništa", našalio se Vili jednom prilikom u IN magazinu.

Vili je i s ocem osnovao grupu Vili & DeBili.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Severina nastupila u Samoboru - 1 Severina nastupila u Samoboru - 2 Severina nastupila u Samoboru - 3 Severina nastupila u Samoboru - 4 +16 Severina nastupila u Samoboru - 5 Celebrity Kakvo iznenađenje na Severininu koncertu: Tijekom najemotivnije pjesme na pozornici joj se pridružio sin!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput i Bloom Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene