ima najveći ljetni hit!

Tko je domaći reper koji se ovih dana našao u središtu incidenta? Glazba ga je spasila iz pakla ovisnosti, no zbog jedne pjesme završio je na sudu!

Grše Grše Ivana Nobilo/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Grše - 1 Grše - 2 Grše - 3 Grše - 1 Grše - 2 Grše - 3 Grše - 4 Grše - 5 Grše Grše +4 Grše Galerija

Grgo Šipek, poznatiji kao Grše, munjevitom brzinom osvaja domaću scenu, a u glazbi je pronašao spas od ovisnosti.

Domaći reper Grše ovih se dana našao u centru pozornosti zbog incidenta na njegovu koncertu u Trilju.

Naime, Gršu je tijekom nastupa netko iz publike gađao bocama, zbog čega je u jednom trenutku i zaustavio koncert kako bi se verbalno obračunao s napadačem, a video incidenta proširio se društvenim mrežama.

"Ajde dođi vamo, ti, ti! Tko je bacio boce? Hoćeš da ti glavu iščupam? Što bacaš boce? Nisam ti ja Voyage, nemoj to raditi! Ajmo dalje", rekao je Grše, a publika mu je na to u znak podrške počela glasno pljeskati.

@ujdee82627 #zyxcba #fyp #foryoupage ♬ original sound - 🫶🏻

Grše inače trenutačno slovi kao jedan od naših najpopularnijih repera, a njegova pjesma "Mamma Mia" tjednima ne silazi s vrha top ljestvica i jedan je od najvećih hitova ovog ljeta.

Pravog imena Grgo Šipek, Grše je 25-godišnji tekstopisac i reper iz Trilja, gdje je i započeo svoju glazbenu karijeru.

Krajem srednjoškolskog obrazovanja s prijateljem Mateom Đonlićem, poznatijim pod imenom "Đona", osnovao je grupu III. Čin. Kada je 2016. godine otišao raditi u Njemačku paralelno se priključio i grupi 6wild, u kojoj je proveo kraći period. Zatim je 2018. godine pokrenuo samostalnu karijeru, a godinu dana kasnije osnovao je i izdavačku kuću Blockstar Digital sa sjedištem u Splitu.

Svoj prvi samostalni album "Tilurium" izdao je 2019. godine i odmah je privukao veliku publiku, a kada je 2021. godine izbacio album "Platinum" nametnuo se kao jedan od vodećih glazbenika nove generacije na domaćoj sceni.

Ranije ove godine je i zbog pjesme "Mamići", koju izvodi s Vojkom V, završio na sudu. Naime, bjegunac Zoran Mamić tužio ih je da mu narušavaju ugled i čast zbog stihova poput "Zdravko i Zoki, stalno na koki" i "Idemo tvrdo ka Mamići, eura brdo ka Mamići, uzmemo paricu, prijeđemo granicu", no od tužbe je na kraju ipak odustao.

Što se tiče reperova privatnog života, Grše je u sretnom braku s Rafaelom Šipek, s kojom je prošle godine dobio i sina Frana.

"Moja Rafaela je zaslužna što sam ostvario sve što sam želio. Zajedno sa mnom je prolazila kroz niz prepreka, ona mi je definitivno najveća podrška" kazao je nedavno za Gloriju.

"Imali smo težak period kada sam snimao prvi album, ona je radila čak dva posla da mi pomogne. Bez nje ne bih bio tu gdje sam sad", istaknuo je tada Grše, kojemu su, uz suprugu, najveći oslonac roditelji Vanja i Juraj te stariji brat Luka.

Jednom je prilikom progovorio i o svojoj borbi s ovisnostima.

"Cijelo djetinjstvo bio sam u sportu, balunu, i onda dođe pubertet, dođe ludilo, a moja narav takva kakva je vodila me u neizbježno. Pao sam razred u srednjoj školi u Sinju, prebacio se u drugu, travica, kockanje... Bio sam teški ovisnik o kocki, aparatima... A kasnije mi se i brat, za kojeg sam jako vezan, ozbiljno razbolio. Imao sam dosta traumatično razdoblje i možda je baš to bio razlog zašto sam počeo repat. Tu sam se, tek u devetnaestoj, spojio s muzikom. Zapravo mi je ona spasila život, tko zna gdje bih završio, gdje bih bio danas", ispričao je za Slobodnu Dalmaciju, a priznao je i kako mu se supruga Rafeala pomogla izboriti se s anksioznosti i depresijom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Bubičić Dino Bubičić i Ivica Skoko Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 2 +24 Dino Bubičić - 3 Nekad i sad Domaći ljepotan nekoć je punio medijske stupce privatnim skandalima, a danas ga više nije tako lako ni prepoznati!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan +21 Josip Radeljak - 1 Celebrity Dikan otkrio tko je nova žena u njegovu životu pa podijelio i sretne vijesti? "Još samo korak do oltara!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene