Nije to lijepo

Na našeg repera usred koncerta poletjele boce, širi se snimka njegove reakcije: "Hoćeš da ti glavu iščupam? Nisam ti ja..."

Grše Grše Grše/Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Grše Grše - 3 Grše - 1 Grše - 2 Grše - 4 Grše - 3 Grše - 2 Grše - 5 Grše +0 Grše - 1 Galerija

Grše je u rodnom Trilju imao prvi koncert no onda su u jednom trenutku prema njemu poletjele plastične boce na što je on malo burno reagirao.

Naš popularni reper Grše doživio je neugodnost na koncertu u Trilju, kada je usred nastupa netko iz publike na njega počeo baciti plastične boce.

Video incidenta je objavljen na jednom n profilu na TikToku i u kojem se vidi što se točno dogodilo. Grše je čak u jednom trenutku zaustavio koncert kako bi se verbalno obračunao s napadačem.

"Ajde dođi vamo, ti, ti! Tko je bacio boce? Hoćeš da ti glavu iščupam? Što bacaš boce? Nisam ti ja Voyage, nemoj to raditi! Ajmo dalje", rekao je Grše, a publika mu je na to u znak podrške počela glasno pljeskati.

@ujdee82627 #zyxcba #fyp #foryoupage ♬ original sound - 🫶🏻

Nakon koncerta Grše se oglasio u priči na profilu na Instagramu gdje se na kraju zahvalio svima koji su došli na koncert.

"Hvala Vam od srca za ovu emotivnu večer, prvi put u svom gradu i u svom mistu. Dugo se neće slegnit emocije i utisci. Hvala Vam na svoj podršci i ljubavi. Volim vas puno", napisao je Grše.

Grše trenutačno slovi kao jedan od naših najpopularnijih repera, a njegova pjesma "Mamma Mia" glavni je ljetni hit. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 4 +26 Sonja Kovač - 2 Nekad i sad Isplivale fotografije Sonje Kovač iz davne 2008. godine, evo kako je izgledala kada je još bila daleko od laskave titule koju danas nosi!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Birkin - 3 Jane Birkin - 1 Jane Birkin - 2 Jane Birkin - 3 +8 Jane Birkin - 6 Celebrity Preminula legendarna glumica i ikona Jane Birkin, bila je jedna od najvećih senzacija, a pamtit će je i po omiljenom modnom detalju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene