više je od lijepog lica

Zbog ove ljepotice Albanci još više vole nogomet, a ona ne krije svoje oduševljenje Hrvatskom!

Eva Murati Eva Murati Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Murati - 5 Eva Murati - 20 Eva Murati - 13 Eva Murati - 12 Eva Murati - 10 Eva Murati - 11 Eva Murati - 9 Eva Murati - 15 Eva Murati - 1 Eva Murati - 2 +17 Eva Murati - 3 Galerija

Eva Murati popularna je albanska sportska voditeljica, koja će pratiti i susret Hrvatske i Albanije na Europskom prvenstvu.

Utakmicu Hrvatske i Albanije u Hamburgu pratit će i atraktivna albanska sportska novinarka Eva Murati (29), koja je u svojoj zemlji, ali i šire, velika zvijezda.

Karijeru je započela s 15 godina kao model i glumica, a s 18 je dobila prvi voditeljski posao na talijansko-albanskoj televiziji Agon Channel i posljednjih osam godina u Albaniji vodi emisiju specijaliziranu za nogometnu Ligu prvaka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Murati (@evamurati)

Ostvarila je nekoliko uloga u serijama i filmovima, a na Instagramu ima gotovo milijun pratitelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Murati (@evamurati)

Nedavno je bila i u Hrvatskoj, na Sunset Sports Media Festivalu koji se održao u Zadru, a i ranije je posjećivala našu obalu.

"Bila sam u Hrvatskoj u djetinjstvu s obitelji na odmoru. Godinama smo automobilom putovali po vašoj obali i uživali. Bili smo u Dubrovniku i Splitu te na Hvaru, koji obožavam. Baš smo bili pravi turisti. Ove godine sam prvi put bila u Zadru i moram priznati da me sve oduševilo. Ljudi su divni, hrana je fenomenalna, vrijeme, more, ma sve", ispričala je za Index.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Murati (@evamurati)

Osim što prati i vjerno bodri albansku reprezentaciju, strastvena je navijačica i talijanskog Juventusa. Poznata je i kao borkinja za ženska prava u Albaniji, a zalaže se i za prava životinja. Može se pohvaliti i da osim materinjeg albanskog, tečno govori engleski, talijanski i španjolski te zna osnove francuskog jezika.

Pogledaji ovo Thomas Strakosha - 4 Celebrity Ovaj albanski ljepotan brani svoj gol od naših Vatrenih, a evo kako izgledaju njegovi mlađahni suigrači!

Pogledaji ovo Alisa i Berat Djimsiti - 1 Celebrity Najpopularniju albansku WAGsicu na početku veze javnost nije voljela, a njihov odnos prozvali su zabranjenim iz jednog očitog razloga

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luis Ibanez Luis Ibanez Luis Ibanez Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 23 +26 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 14 Celebrity Bivši dinamovac u financijskim problemima? "Prodajem stan u Mostaru i malo korišten Rolex"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +33 Claudia Rivier Celebrity Navijačka izdanja bujne Slavonke sve su oskudnija, novo jedva pokriva ključne dijelove tijela!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene