Zgodni svi do jednog!

Ovaj albanski ljepotan brani svoj gol od naših Vatrenih, a evo kako izgledaju njegovi mlađahni suigrači!

Thomas Strakosha - 4 Thomas Strakosha - 4 Instagram 1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Nedim Bajrami - 4 Nedim Bajrami - 3 Nedim Bajrami - 2 Nedim Bajrami - 1 Qazim Laci - 6 Qazim Laci - 5 Qazim Laci - 4 Qazim Laci - 3 Qazim Laci - 2 Qazim Laci - 1 +33 Ylber Ramadani - 4 Galerija

Hrvatskoj su drugi rivali na ovogodišnjem Europskom prvenstvu Albanci, a evo kako izgledaju ovi mlađahni nogometaši, svojim se tijelima vole pohvaliti na društvenim mrežama.

Na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, Hrvatskoj je drugi suparnik Albanija.

A dok muškarci većinom analiziraju njihovu igru i nogometne sposobnosti, ženama je od toga ipak malo važniji izgled.

Pa evo i tko su najzgodniji albanski reprezentativci.

Nedim Bajrami proslavio se već u prvoj utakmici svoje reprezentacije i zabio najbrži gol u povijesti europskih prvenstva nakon samo 22 sekunde u utakmici protiv Italije.

25-godišnji Nedim privatni život skriva kao zmija noge, a još je manje poznato je li na njegov izgled pala neka dama. Kako ovaj smeđokosi mladić izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NB (@bajraminedim11)

Na istoj poziciji kao i on igra i Qazim Laçi. 28-godišnji nogometaš šarmantnim osmijehom lako će osvojiti sve gledateljica Eura, ali na nekoliko fotografija pozirao je u prisnom zagrljaju s plavušom Marine Vincetti pa bi se moglo zaključiti da je nogometaš zauzet.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Qazim Laci (@qazim.laci)

Ylber Ramadani još je jedan od zgodnih albanskih nogometaša, ali njegovo srce već je dugo zauzeto. 2020. godine sudbonosno ''da'' rekao je partnerici Dardane, a zajedno imaju i dvoje djece, kćerkicu Inayu i sina Nura.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ylber Ramadani (@ylber_ramadani16)

Enea Mihaj još je jedan u nizu albanskih ljepotana koji je u reprezentaciju ušao prošle godine. Ovom mladiću rijetko tko dao bi tek 25 godina, a s gustom bradom i zavodljivim pogledom osvojio je srca mnogih žena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Futebol Clube de Famalicão (@futebolclubefamalicao)

Armando Broja 22-godišnjak je koji igra za Chelsea, a sudeći po njegovom Instagram profilu, najveća ljubav mu je upravo nogomet.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armando (@armando.broja)

Ernest Muci također je jedan od reprezentativaca koji se ističe, a ima samo 23 godine. U siječnju ove godine počeo je igrati za turski Bešiktaš gdje je igrao i naš Domagoj Vida.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ernest Muci (@ernest_muci)

A valja spomenuti i njihovog vratara Thomasa Strakoshu. 29-godišnji Thomas ne skriva koliko je veliki obiteljski čovjek, a na njegovom profilu mogu se pronaći brojne fotografije s njegovim roditeljima i bratom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🦍NEVER GIVE UP🦍 (@thomas_strakosha)

No, da se tu ne ističu samo nogometaši, mnogima je za oko zapeo i njihov izbornik Sylvinho koji unatoč godinama ne prestaje obarati s nogu navijačice diljem svijeta.

Pogledaji ovo Tatiana Trouboul Celebrity I Španjolci će imati vruću podršku s tribina: Upoznajte najatraktivnije španjolske WAGsice!

Pogledaji ovo Helena Livaković i Ivana Vida Celebrity Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Alisa i Berat Djimsiti - 21 Alisa i Berat Djimsiti - 20 Alisa i Berat Djimsiti - 19 Alisa i Berat Djimsiti - 18 +16 Alisa i Berat Djimsiti - 17 Celebrity Najpopularniju albansku WAGsicu na početku veze javnost nije voljela, a njihov odnos prozvali su zabranjenim iz jednog očitog razloga

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković na treningu hrvatske reprezentacije Bruno Petković na treningu hrvatske reprezentacije Bruno Petković na treningu hrvatske reprezentacije Bruno Petković i Iva Šarić +25 Iva Šarić i Bruno Petković Celebrity Dame, napasite oči: Bruno Petković skinuo majicu i nadimku Vatreni dao novo značenje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene