Kakva ljepotica!

Pružila mu je utjehu kada se rastao od žene za koju kažu da je seks-simbol, a razlika od 30 godina ne predstavlja im prepreku

Tina Kunakey (Foto: AFP) Tina Kunakey (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Getty) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Getty) Galerija

Tina Kunakey i Vincent Cassel zajedno su od 2016. godine, a par je prije godinu i pol dobio i kćerkicu.

Manekenka Tina Kunakey u posljednje vrijeme ima pune ruke posla, no svejedno uspije pronaći vremena za svoju 18-mjesečnu kćerkicu Amazonie i supruga, francuskog glumca Vincenta Cassela.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Na Instagramu se pohvalila da je s 30 godina starijim suprugom uživala na plaži Rio de Janeira, a fotografije možete pogledati OVDJE.

23-godišnja ljepotica pokazala je sve čari svoje figure u crvenom bikiniju dok se sunčala sa suprugom, a par je sudeći po fotografijama i više nego uživao. Tina je objavila i fotografije na kojima izgleda da pozira gola, a ona i suprug izgledaju sretnije no ikada.

Vincent i Tina u siječnju prošle godine objavili su da čekaju dijete, samo nekoliko mjeseci nakon što su se vjenčali. Zgodni par vjenčao se na privatnoj ceremoniji u Bidartu na jugozapadu Francuske u kolovozu 2018. godine.

Podsjetimo, Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon bračnog brodoloma s jednom od najljepših žena svijeta, talijanskom glumicom Monicom Bellucci, s kojom je tijekom braka dobio dvije kćeri, Devu i Leonie. Par se upoznao na setu filma "Apartman" davne 1996. godine, a vjenčali su se tri godine kasnije. Ipak, u kolovozu 2013. godine potvrdili su razvod, no o razlozima nikada nisu govorili.

Vincent je s Tinom potvrdio vezu 2016. godine, a unatoč zlim jezicima koji su predviđali da njihova ljubav neće dugo potrajati, par izgleda zaljubljenije no ikada. Trenutačno žive u Brazilu, gdje su proveli i karantenu tijekom pandemije koronavirusa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene