tragična priča

Svijet obilaze tužni prizori zvijezde filma ''Sam u kući'', mnogi nisu ni znali da je glumac u ovako teškom stanju

Tim Curry Tim Curry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Curry - 21 Tim Curry - 7 Tim Curry - 6 Tim Curry - 4 Tim Curry - 3 Tim Curry - 1 Tim Curry - 2 Tim Curry - 23 Tim Curry - 22 Tim Curry - 5 +20 Tim Curry - 20 Galerija

Tim Curry, svima najpoznatiji kao recepcionar iz filma ''Sam u kući, svojim zdravstvenim stanjem rastužio je mnoge obožavatelje.

Tim Curry, inače poznati recepcionar iz filma "Sam u kući 2", nalazi se u kolicima nakon teških posljedica moždanog udara. Njegovo stanje obitelj je dugo tajila, a sada je viđen u javnosti. 

Legendarnog glumca rijetko imamo priliku vidjeti u javnom izlasku, ali fotografi su ga uočili u Los Angelesu uoči njegovog 78. rođendana. Curry je u invalidskim kolicima, a bio je u društvu bliske osobe koja mu pomaže lakše se nositi s teškom situacijom u kojoj se našao. 

Pogledaji ovo Tim Curry - 3 Nekad i sad Teško stanje glumca kojeg obožavamo gledati u omiljenom filmu slomit će vam srce, njegova obitelj dugo je ovo tajila!

Podsjećamo, glumca Tima Curryja mnogi se sjećaju po bezvremensko dobrim filmovima, a svojom je posebnom facom ostavio još veći trag u svakoj ulozi koju je glumio.

Sjećate li se Curryja iz drugog dijela filma "Sam u kući"?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Pamtimo ga kao Frank-N-Furtera u filmu ''Rocky Horror Picture Show'', klauna Pennywisea u filmu ''Ono'' te jedinstvenog recepcionara Hectora u drugom dijelu filma ''Sam u kući''.

Međutim, njegova filmska karijera naglo je završila 2012. godine. Doživio je moždani udar, nakon kojeg su ostale teške posljedice na njegovo zdravlje, a njegova je obitelj stanje glumca dugo skrivala od javnosti.

Glumac živi u Los Angelesu mirnim životom daleko od svjetla reflektora, no prikovan je za invalidska kolica do kraja života, a još uvijek ide na fizikalne i govorne terapije.

Osim glumačke, svojedobno je izgradio i pjevačku karijeru te je izdao nekoliko studijskih albuma.

Njegove najnovije fotografije slomit će srca brojnim njegovim fanovima i osobama koje je očarao svojim originalnim ulogama u prošlom stoljeću.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 2 Celebrity Možete li zamisliti Nives s drugom bojom očiju? Pogledajte nevjerojatnu transformaciju koju je objavila: ''Fascinantna!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat i Antonia Dora Pleško - 3 Luciano Plazibat i Antonia Dora Pleško - 2 Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško +26 Antonia Dora Pleško kao Jole - 11 Nekad i sad Pogledajte kako su Antonia Dora i Luciano izgledali prije 13 godina, družili su se još kao djeca, a nešto što su tada sanjali sad je stvarnost: ''Koje su šanse da nas život ovako spoji?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene