Kako joj stoji?

Možete li zamisliti Nives s drugom bojom očiju? Pogledajte nevjerojatnu transformaciju koju je objavila: ''Fascinantna!''

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +19 Nives Celzijus - 4 Galerija

Nives Celzijus često svojim izgledom ostavi bez daha, a sada je objavila snimku bez imalo šminke na licu kojom je oduševila pratitelje.

Već je poznato da naša pjevačica i glumica Nives Celzijus često oduševljava svojim izgledom, ali ona isto tako nema nikakav problem pokazati svoje lice bez trunke šminke. 

Ovoga je puta na svom Instagram profilu snimila "prije i poslije" video u kojemu se transformira iz kućnog izdanja do besprijekornog izgleda. 

Pogledaji ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 Celebrity Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Prvi dio videa pokazuje Nives u ružičastoj trenirci, bez šminke i s neurednom punđom. U drugom dijelu snimke, ona je u potpunosti sređena i našminkana u dekoltiranoj svjetlucavoj haljini. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Previše sam glamurozna da bi me bilo briga", napisala je Nives u opisu objave.

A da se zamijetiti da je Nives za potrebe videa promijenila i boju očiju, odnosno stavila je plave leće. Jedan pratitelj to je posebno zamijetio pa komentirao: ''Fascinantna boja očiju, metalik plava...''.

Kako Nives stoje plave oči?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

"Imala sam ne priliku vidjeti uživo u neformalnom razgovoru. Tako lijepa, draga, umiljata, kao djevojčurak, bez obzira na godine", poručila je jedna obožavateljica.

"Prelijepa dama", "Fascinantna boja očiju", "Što starija, to bolja", "Najljepša", komentirali su pratitelji, a Ecija Ivušić je poručila: "Woow". 

Pogledaji ovo Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Podsjećamo, Nives je nedavno na Instagramu pokazala sestru Mateju i kćer Taishu te im posvetila videozapis koji se sastojao od njihovih zajedničkih uspomena, a teško je ne primijetiti koliko sve tri nevjerojatno sliče. Njezini pratitelji pohvalili su njihov izgled, ali i odnos koji bi svatko volio imati.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 4 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 5 +28 Maja Šuput - 3 Celebrity Ovakav outfit Majinog Blooma mnoga djeca ne žele nositi, no način na koji ga je on profurao pratitelji nisu propustili komentirati: ''Kakav šminker!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina s prijateljicama - 1 Severina s prijateljicama - 2 Severina u Zadru - 25 +28 Severina u Zadru - 21 Celebrity Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene