Oglasila se po prvi put

Tea Slavica nakon prekida s Brunom Petkovićem: "Da želim da me netko kontrolira uz mene bi došao daljinski upravljač"

Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Bruno Petković i Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Bruno Petković (Foto: Instagram) +0 Bruno Petković (Foto: Instagram) Galerija

Tea Slavica bila je najveća podrška nogometašu Bruni Petkoviću, no onda su iznenada prekinuli.

Prva pratilja Miss Universe Hrvatske te bivša djevojka dinamovca Brune Petkovića oglasile se na Instagramu prvi put od potvrde prekida.

Pogledaj i ovo Tea Slavica - 13 pričala je o njoj Bivša djevojka Brune Petkovića pokazala baku, koja je domaćoj javnosti jako dobro poznata

20-godišnja Tea Slavica u središte domaće pozornosti stigla je vezom s jednim od najistaknutijih dinamovaca, 25-godišnjim Brunom Petkovićem.

Par je bio ludo zaljubljen te je s vremena vrijeme dijelio romantične fotografije na društvenim mrežama, a onda su ih nedavno oboje izbrisali sa svojih profila.

"Bruno Petković od sada je slobodan dečko", kratko je komentirala Tea za Večernji list, no detalje prekida nije željela otkrivati.

Također, Tea je posljednju fotografiju na Instagramu objavila nekoliko dana prije nego se saznalo za prekid te se otad nije oglašavala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Slavica (@tea_slavica) on

Ipak, danas je objavila fotografiju iz noćnog izlaska na kojoj pozira u crnoj minici, bijeloj bluzi koja je na jednom dijelu bila prozirna te u crnim čizmama iznad koljena sa pomno sređenom kosom i besprijekornim make up-om. No najviše pažnje privukao je opis fotografije.

"Da želim da me netko kontrolira uz mene bi došao daljinski upravljač", napisala je Tea. Je li to poruka Bruni, ne znamo, no zvučalo je tako. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) +7 Princ William i Kate (Foto: AFP) Celebrity Meghan ostavila Kate u sjeni dekolteom i detaljem zbog kojeg javnost misli da je ponovno trudna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene