Zna kako se privlači pažnja

Meghan ostavila Kate u sjeni dekolteom i detaljem zbog kojeg javnost misli da je ponovno trudna

Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Princ William i Kate (Foto: AFP) Princ William i Kate (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle voli naglašavati svoj trudnički trbuh (Foto: AFP) +1 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle prošlu su subotu prisustvovali Danu sjećanja na žrtve Prvog i Drugog svjetskog rata, a vovotkinja nije skidala ruku s trbuha.

To što su Harry i Meghan sjedili u redu iza Kate i Williama na jednom događanju palo je u zaborav zbog jednog detalja na bivšoj američkoj glumici.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Nakon dokumentarca "Harry & Meghan: An African Journey" u kojem je Harry dao naslutiti da nije u dobrim odnosima s bratom Williamom, braću se sa suprugama nije moglo vidjeti zajedno na službenim događanjima.

Posljednji put su viđeni tako na krstitkama malenog Archieja, no prošlu subotu morali su se pojaviti zajedno na obilježavanju Dana sjećanja na žrtve Prvog i Drugog svjetskog rata.

Dva kraljevska para stigla su odvojeno te nisu komunicirala, a zanimljivo, Harry i Meghan sjedili su u drugom redu iza Williama i njegove Kate.

U prigodnoj tamnoj odjeći koju su obavezni nositi u ovakvim prilikama, parovi su blistali, posebno vojvotkinje, no bivša američka glumica dodatno se potrudila da se više istakne, kao i obično.

U haljini A-kroja s blagim dekolteom te nešto jačom šminkom na očima, Meghan nije skidala veliki osmijeh pored svog princa, no još se jednim detaljem potrudila da se danas piše samo o njoj.

Naime, dok su ju neumorni fotografi slikali, vojvotkinja je u nekoliko navrata stavila ruku na trbuh, a poznato je kako istu nije skidala s tog djela tijela dok je bila trudna sa sinom Archiejem.

Nije dugo trebalo da krenu kružiti glasine kako je vojvotkinja ponovno u blaženom stanju, no palača se nije oglašavala u vezi takvih priča koje ne kruže prvi put.

Bila trudna ili ne, Meghan zna kako se igrati s medijima...

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) +5 Moss Doherty (Foto: Profimedia) Celebrity Godinama si uništava život pred očima javnosti, a na dno je povukao i slavnu manekenku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene