Godinama na dnu

Godinama si uništava život pred očima javnosti, a na dno je povukao i slavnu manekenku

Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) Moss Doherty (Foto: Profimedia) Moss Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty i Kate Moss (Foto: Profimedia) Pete Doherty i Kate Moss (Foto: Profimedia) Pete Doherty i Kate Moss (Foto: AFP) +0 Pete Doherty i Kate Moss (Foto: AFP) Galerija

Pete Doherty najpoznatiji je po burnoj vezi s top-modelom Kate Moss koja ga je ostavila na vrijeme.

Glazbenik Pete Doherty danas ima 40 godina, no mnogi se iskreno čude kako je toliko doživio svojim burnim načinom života.

Pogledaj i ovo In Magazin: Pete Doherty Snimanje trajalo 10 godina Glazbenik burne prošlosti za IN Magazin otkrio sve o borbi s ovisnošću i filmu o njegovu životu: "Teško je gledati i tužno"

Britanski roker na glazbenoj je sceni aktivan od davne 1997. godine, no ipak, o njemu se češće piše zbog godina ovisnosti o alkoholu i drogama te burnim vezama.

Pete je najveći dio medijske pažnje dobio kada je osvojio jednog od najpoznatijih top-modela svijeta, Kate Moss, koja je s njim završila na samom dnu, iako je i ranije bila poznata kao okorjela partijanerica te ovisnica o alkoholu i drogama.

Podsjetimo, bivši par upoznao se 2005. godine na njezinoj proslavi 31. rođendana, a nekoliko su godina imali vrlo buran odnos. U travnju 2007. godine tijekom koncerta u Londonu, posrnuli roker svoju je djevojku nazvao "zaručnicom", no do oltara nikada nisu stigli. Iako su najavljivali vjenčanje za ljeto 2007. godine, Kate je tada definitivno prekinula njihovu vezu.

Iako joj to nije bio prvi skandal, u rujnu 2005. godine, Kate je snimljena kako šmrče kokain s Peteom tijekom njegovih proba s bendom Babyshambles. Fotografije su obišle svijet, a Kate su momentalno otkazani brojni unosni modni ugovori.

Tri mjeseca kasnije, manekenka se javno ispričala te nakratko prekinula vezu s rokerom koji je završio na rehabilitaciji u Arizoni.

No, već u ožujku 2006. godine, kada se skandal smirio, modno-glazbeni par ponovno je bio zajedno te ponovno loš jedno za drugo. Trebalo je manje od godinu dana da se par pod lažnim imenima prijavi na zajedničko odvikavanje, no ipak, Pete je i dalje javno tvrdio kako "nije neki veliki ovisnik".

Nekoliko mjeseci prije konačnog prekida i brojnih nelaskavih fotografija posrnulog para, na dodjeli NME nagrada duo je od strane zaštitara zamoljen da napusti dodjelu zbog "prekomjernog ljubavnog ponašanja", što su potvrdili i sami organizatori. Ipak, čini se kako je Kate prihvatila dobronamjerne savjete obitelji, prijatelja i suradnika da ostavi problemtičnog Petea, jer se smirila, no on nije imao takvih planova.

Nakon što je uhvaćen u jednom noćnom klubom s drugom ženom, Kate ga je izbacila iz svog doma u Londonu te zauvijek prekinula njihov odnos. 2007. godine Doherty je imao kratke zaruke s manekenkom Irinom Lăzărean, a s modelom Lindi Hingiston 2011. godine dobio je kćer. To mu je drugo dijete, jer je već 2003. godine dobio sina s pjevačicom Lisom Moorish.

Neko ga se vrijeme povezivalo i s jednako problematičnom te tragično preminulom pjevačicom Amy Winehouse, no ona je 2008. godine otkrila kako su samo bliski prijatelji.

A da i dalje nije odustao od divljeg načina života, Pete je potvrdio nedavno u Parizu u kojem je završio u zatvoru nakon što ga je policija uhvatila kako na ulici kupuje drogu. Roker je bio pijan te je kod sebe imao 2 grama kokaina, a sve se to dogodilo u noći s četvrtka na petak. Uhićen je u kvartu Pigalle poznatom po barovima, a u početku se opirao policajcima.

Njegovi skandali uključivali su i plaćeno ljubovanje s raznim muškarcima u mlađim danima, a sve to kako bi nabavio drogu. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasia \ Anastasia \ Anastasia \ Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) +4 Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Na prvi pogled ona je fantastična, na drugi potpuno plastična, a tek su joj 22

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene