gledatelji su složni!

Nova voditeljica Plesa sa zvijezdama već je osvojila srca gledatelja, a i Maja Šuput reagirala je na dobro odrađen posao kolegice!

Tamara Loos - 7 Tamara Loos - 7 Nova TV 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos - 3 Marko Grubnić, Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos i Marko Grubnić Tamara Loos Ples sa zvijezdama: Tamara Loos - 1 Ples sa zvijezdama: Tamara Loos - 2 Ples sa zvijezdama: Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 1 Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos i Igor Mešin +28 Tamara Loos - 5 Galerija

Nova voditeljica showa "Ples sa zvijezdama", Tamara Loos, oduševila je gledatelje u prvoj emisiji.

Show "Ples sa zvijezdama" dobio je novo voditeljsko lice.

Pogledaj i ovo Rebecca Krajnović - 7 izlazi iz sjene Zgodna Hrvatica na malim je ekranima od svoje 19. godine, a sada je dobila priliku koju je dugo priželjkivala!

Već dobro uhodanom Igoru Mešinu u novoj sezoni pridružila se Tamara Loos, koja je odmah u prvoj emisiji osvojila simpatije gledatelja.

"Meni je cura super... Spontana, jednostavna, komunikativna i djeluje prirodno", "Tamara mi je super, divno osvježenje", "Simpa je i lijepa. Tečno govori, a glas onako, relativno ugodan", "Voditeljica je odlična, super se uklopila", "Fenomenalna Tamara", "Tamara je za početak jako dobro odradila svoj posao", "Super se snašla, bravo, Tamara", "Tamara je prelijepa i odlična voditeljica!" samo je dio brojnih pozitivnih komentara koje je Tamara dobila na društvenim mrežama, a nisu izostali ni komplimenti na njezino glamurozno izdanje, kojim se na Instagramu pohvalio i stilist Marko Grubnić.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Na Grubnićevu objavu reagirala je i bivša voditeljica showa, pjevačica Maja Šuput, koja je lajkom potvrdila da je zadovoljna svojom zamjenom.

U emisiji uživo Tamaru je pred kamerama pohvalila i Ana Zaninović, koja je jedna od natjecateljica nove sezone.

"Odlično si se snašla", kazala joj je Ana te je također pohvalila njezinu haljinu.

Tamara nam je uoči početka showa priznala da se još treba naviknuti na glamurozna izdanja, u kojima ćemo je gledati i u narednim emisijama.

"Nikad se ni u jednoj poslovnoj prilici nisam našla u situaciji da sam maksimalno sređena od glave do pete. I, povrh svega, da to nije moja briga, nego iza tog glamura stoji toliko sposobnih profesionalaca da im ja samo mogu skinuti kapu i reći svaka čast", kazala nam je.

Tamara je s nama podijelila i svoje uzbuđenje zbog početka showa, a za svojeg suvoditelja birala je samo najljepše riječi.

"Ma, o Igoru sve najbolje. Meni je on jako simpa i duhovit, volim kako radi. I hvala mu na iskazanoj dobrodošlici", pohvalila je kolegu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović +19 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Celebrity Prve fotografije Danijele Martinović u zagrljaju naočitog inspektora koji joj je osvojio srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene