''Znaš ono...''

Trenutak kad je Ana Zaninović pohvalila Tamaru Loos zbunio je i samu voditeljicu, evo što joj je rekla!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić, Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos i Marko Grubnić Tamara Loos - 3 Tamara Loos Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 8 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 1 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 2 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Ana Zaninović i Mario Ožbolt Helena Janjušević, Ana Zaninović, Mario Ožbolt i Dario Zurovec +21 Ana Zaninović i Mario Ožbolt Galerija

Ana Zaninović i njezin mentor Mario Ožbolt u prvoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" otplesali su paso doble, u kojem se ona odlično snašla.

Plesač Mario Ožbolt i njegova plesna partnerica Ana Zaninović uspješno su odradili prvu emisiju showa ''Ples sa zvijezdama''. 

Pogledaj i ovo Ana Zaninović, Mario Ožbolt Sasvim iskreno Ana Zaninović otkrila što misli o Marku Cibociju: ''Kako koju emisiju, nisam ja rekla da...''

Ana je na plesnom podiju zablistala u svilenim hlačama s prorezima, na koje je kombinirala crveni top. Kosu je svezala u visoku punđu, a na očima joj se isticala crna olovka.

Mario je nosio crni komplet s crvenim pojasom.

Igor Barbarić razveselio ih je svojom reakcijom i komentarima: "Iznenađenje večeri, ima mjesta za napredak, ali sve u svemu jako dobro."

Franka Batelić dotaknula se Anine sportske strane: "Kako ti stoji ovaj ples, imaš snažne udarce, fajterica."

Marko Ciboci ipak je pokazao svoju strožu stranu pa se dotaknuo Aninih plesnih okreta:

"Oboje ste se dotakli okreta, okreti katastrofa, lošije još nisam imao prilike vidjeti, ali s obzirom na prvu emisiju i više nego solidno."

Larisa Lipovac rekla je kako nju Ana uopće nije iznenadila: "Paso doble ti je legao, ulila si vještinu sporta u taj ples, meni je bilo super."

Ukupan zbroj ocjena od žirija bio je 26, što je za prvi put i više nego dobro.

Nakon toga plesni par zaputio se u backstage, gdje ih je čekala voditeljica Tamara Loos, kojoj je Ana odmah uputila kompliment.

"Odlično si se snašla." Zatim je pohvalila i njezinu haljinu, na što je Tamara odgovorila: "Znaš ono, ovo nisam ja, ovo je moja haljina."

Nedavno je Ana za naš portal ispričala i što gledatelji showa mogu očekivati od nje.

"Što mogu očekivati? Pa, sve! Vidjeti plesni put osobe koja prije nije imala nikakav doticaj s plesom, naravno uz puno smijeha i zabave. Vidjeti Anu u nekom drugom izdanju, transformaciju Ane iz doboka u plesne haljinice", najavila je simpatična Ana.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec i Helena Janjušević - 2 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 1 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 3 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 13 +27 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 12 Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje jednim je detaljem očarao žiri hit-showa, čak je i Cibociju to fascinantno!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos - 3 Marko Grubnić, Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos i Marko Grubnić Tamara Loos +6 Tamara Loos Celebrity Pogledajte spektakularno izdanje nove voditeljice Plesa sa zvijezdama za prvu emisiju ove sezone!

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene