Što vi kažete?

Gradonačelnik Svete Nedelje jednim je detaljem očarao žiri hit-showa, čak je i Cibociju to fascinantno!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec i Helena Janjušević - 2 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 1 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 3 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 13 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 12 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 11 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 10 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 9 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 8 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 7 +21 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 6 Galerija

Dario Zurovec i Helena Janjušević u prvoj su emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali cha cha cha.

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec zaplesao u je prvoj emisiji nove sezone hit-showa "Ples sa zvijezdama" u kojem mu je mentorica Helena Janjušević.

Pogledaj i ovo Dario Zurovec i Helena Janjušević A helena se šokirala Gradonačelnik Svete Nedelje sasvim iskreno o situaciji koja ga je snašla: ''Ja sam mislio da je skrivena kamera''

Simpatični političar s Helenom je otplesao cha cha cha, a na podiju nije skidao osmijeh s lica dok je pokazivao svoje plesno umijeće, za koje je dobio razne komentare žirija.

"Moraš se otkočiti, opustiti", poručila mu je Franka Batelić.

"Bio si simpatičan, ali kod cha cha cha je potrebno akcije u kukovima. Plesni si pozer više nego aktivni plesač, meni je fascinantno da ti ne skidaš osmijeh s lica od početka do kraja", priznao je Marko Ciboci.

"Ja osobno navijam za tebe jer mi je ideja da političari plešu fantastična! Mislim da imaš puno toga za poraditi, ali mislim da ti to možeš", smatra Igor Barberić.

"Sigurno si pridobio glasove publike. Ples uči empatiji, suosjećanju, suradnji i nadam se da ćeš to primijetiti u ovoj emisiji, da to naučiš", rekla mu je Larisa Lipovac Navojec.

Nakon nastupa Dario je voditeljici Tamari Loos otkrio kakve su bile reakcije građana Svete Nedelje kada su čuli da će ga gledati u Plesu sa zvijezdama.

"Reakcije su pozitivne, to me puni energijom jer su za razliku od politike, iskrene", priznao je Dario nakon nastupa.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos - 3 Marko Grubnić, Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos i Marko Grubnić Tamara Loos +6 Tamara Loos Celebrity Pogledajte spektakularno izdanje nove voditeljice Plesa sa zvijezdama za prvu emisiju ove sezone!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci - 4 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci - 3 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci - 2 Larisa Lipovac Navojec - 2 +29 Larisa Lipovac Navojec - 1 Celebrity Glamurozna pojava Larise Lipovac Navojec za prvo izdanje spektakla koji se jedva čekao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene