Tko je veća zvijezda?

IMAMO SNIMKU Trenutak rukovanja Kolinde Grabar-Kitarović i Josipe Lisac mnoge ostavio u čudu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon njihovog susreta odmah su krenula šuškanja. Kome je trebala biti čast?

Na svečanoj izvedbi predstave Orašar u HNK u među uzvanicima su bile Josipa Lisac i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Kamere su uhvatile trenutak pozdravljanja dviju uvaženih gošći koji je mnoge svjedoke nagnuo da razmisle tko je tu veća zvijezda!?

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 7 sve su zabilježile kamere Ovako Kolinda tretira skupe modne dodatke, torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti elegantno je položila na pod!

Predsjednica države ili glazbena diva? Naime, dvije su dame sjedile svaka u svojoj loži, a kada su se ugledale Predsjednica je Josipi pružila ruku na pozdrav. Pri tom se prilično nagnula kako bi dosegnula do poznate glazbene dive. Josipa je pri tom hladnokrvno ostala sjediti i poput prave dive samo pružila ruku i kao da je ''dozvolila'' Predsjednici da se smije rukovati s njom.

Odmah su krenula šuškanja je li Predsjednici bila čast što je u društvu poznate pjevačice ili bi Josipi trebala biti čast što je u društvu prve žene Lijepe naše.

Tko god bio u pravu, mi samo možemo zaključiti da su ove dvije dame itekako ostavile traga u Hrvatskoj. Nema sumnje da će se u udžbenicima nekih budućih naraštaja školaraca učiti i o jednoj i o drugoj. O jednoj u udžbeniku iz povijesti a o drugoj u udžbeniku iz glazbene kulture.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene