Dramatična noć

Susjedi Severinine majke u šoku su zbog incidenta između dviju sestara: ''Derala se da će iskrvarit', nismo znali ni tko je ni šta je''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina s majkom Anom Vučković - 6 Severina s majkom Anom Vučković - 5 Severina s majkom Anom Vučković - 3 Severina s majkom Anom Vučković - 2 Severina s majkom Anom Vučković - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 2 Severina Severina +20 Severina Galerija

Incident između Severine i njene sestre Marijane Popović šokirao je susjede njihove majke Ane Vučković.

Susjedi Ane Vučković, majke pjevačice Severine i Marijane Popović, šokirani su indicentom između sestara.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Za Slobodnu Dalmaciju ispričali su što se događalo između pjevačice i njene sestre tijekom noći.

''Sinoć oko dva su nas probudili urlanje i udarci iz portuna. Nismo znali ni ko je ni šta je, samo je vikala: 'Ljudi, pomozite mi!' Zvali smo policajce, koji su nam poručili da su već zaprimili dojavu. Ali, iz nekog razloga su tek jutros došli na mjesto događaja, išli od stana i ispitivali ljude šta je bilo. Znači, moglo se desit tko zna što, oni se ne bi udostojili pojaviti. Evo, ja se ježin od same pomisli na ovo. Pitajte ih, pitajte zašto nisu došli sinoć. A možda im je neko reka da ne dođu...'', rekla je susjeda.

''Samo san uspia razaznat da se svađaju oko imovine. Ova je optuživala Sevu da joj ima dat ono šta je njeno. Onda je jedan taksi sta ispred zgrade i iz njega je izletila neka plavuša. Utrčala je u portun i uskoro iz njega izašla s pjevačicon. Onda su uskočile u Sevin auto i odvezle se. Nakon toga je sestra nastavila još jače zapomagat i zvonit na sva vrata u portunu. Derala se da će iskrvarit, a rekli su mi da je imala samo neku bezveznu malu ranu na ruci. To je trajalo punih 45 minuta. Onda je legla ispred portuna i stenjala da joj treba nekakva pumpica. Nekoliko stanara se okupilo oko nje, a došla je i gospođa Ana. Govorila je kćeri da ne radi scene pred svima i da je ne sramoti. Ova je samo ležala ka mrtvo tilo, sve dok nije došla hitna i skupila je'', govori drugi susjed.

Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica je navodno fizički nasrnula na nju i to pred njihovom majkom. To se dogodilo u noćnim satima, jedan sat poslije ponoći, kada se iz stana čula buka. Njih dvije su se navodno fizički sukobile u stanu.

O incidentu se oglasila i Severinina majka Ana Vučković koja je za Večernji list rekla da Severininoj sestri Marijani Popović ovo nije prvi put da prijavljuje sestru.

''Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru!'' kazala je.

Severinin odvjetnik Mato Matić rekao je za DNEVNIK.hr da pjevačica nije bila uhićena, već da ju je policija dočekala na zagrebačkom aerodromu s namjerom da ju ispitaju u postaji. "No, nazvala me nakon 20 minuta i rekla da ju nisu ispitali. Očito će ići u redovnu proceduru, to je neki sukob sa sestrom", rekao je.

Izvor blizak Severini za Jutarnji je list pak rekao drugu verziju priče da je Marijana lažno optužila pjevačicu za ozljede.

Marijana je počela lupati po vratima stana te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila, a Severina je i sama fotografirala svoje ozljede koje je njoj nanijela sestra.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Matija Cvek - 3 Jelena Rozga i Matija Cvek - 1 Jelena Rozga i Matija Cvek - 2 Jelena Rozga i Matija Cvek - 6 +22 Jelena Rozga i Matija Cvek - 4 Celebrity Matija Cvek objavio fotku s Jelenom Rozgom uz zanimljiv opis: ''Dođeš, snimiš, grliš dok možeš''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Melita Fabečić - 1 Melita Fabečić - 3 Melita Fabečić - 13 Melita Fabečić - 12 +8 Melita Fabečić - 2 Zanimljivosti Prozvali su je hrvatskom Adrianom Limom, a nakon udaje za 25 godina starijeg milijunaša povukla se iz javnosti i o braku nije smjela govoriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene