Pala je u zaborav

Prozvali su je hrvatskom Adrianom Limom, a nakon udaje za 25 godina starijeg milijunaša povukla se iz javnosti i o braku nije smjela govoriti

Melita Fabečić - 13 Melita Fabečić - 13 Nel Pavletić/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Melita Fabečić - 1 Melita Fabečić - 3 Melita Fabečić - 13 Melita Fabečić - 12 Melita Fabečić - 2 Melita Fabečić - 4 Melita Fabečić - 5 Melita Fabečić - 6 Melita Fabečić - 7 Melita Fabečić - 8 +2 Melita Fabečić - 9 Galerija

Melita Fabečić bila je Miss Hrvatske 2013., a tri godine kasnije u tajnosti se udala za ukrajinskog bogataša Aleksandra Onišenka nakon čega se potpuno povukla se iz javnosti.

Zagrepčanka Melita Fabečić 2013. godine okrunjena je kao Miss Hrvatske, nakon čega je izgradila uspješnu manekensku karijeru.

Zbog nevjerojatne sličnosti s jednom od tada najtraženijih svjetskih supermodela, prozvali su je i "hrvatskom Adrianom Limom", a dizajneri su se otimali kako bi nosila njihove revije.

Tako je dobila priliku nositi reviju i na Riječkim stepenicama, modnoj manifestaciji koja se ovaj tjedan održava 14. godinu zaredom, a kako je tada izgledala pogledajte u galeriji.

No nakon što je nekoliko godina žarila i palila pistama, zbog ljubav je preselila u Ukrajinu i povukla se iz javnosti.

Melita se u veljači 2016. godine u strogoj tajnosti udala za ukrajinskog bogataša, 25 godina starijeg Aleksandra Onišenka, i to samo nakon nekoliko tjedana poznanstva. Njihovu vjenčanju u Kijevu navodno nije prisustvovao nitko od njezine obitelji ni prijatelja pa je veo tajni kojim je obavijen Melitin ljubavni život zaintrigirao mnoge.

Po kuloarima se tada govorilo kako je potpisala predbračni ugovor koji joj je branio da govori o njihovom braku, a tome u prilog ide i njezina izjava koju je u to vrijeme dala za IN Magazin.

"Pa znaš što, rekla sam da o privatnosti neću ništa, baš ništa jer ne smijem", kazala je Melita nakon udaje.

No njihova bračna idila nije dugo potrajala i već godinu dana nakon vjenčanja krenula su šuškanja da im u braku na cvjetaju ruže, a uslijedio je i razvod pa se Melita iz Kijeva vratila u Zagreb.

Poznanici para nagađali su da im je presudila razlika u godinama, no manekenka se o razlozima razvoda nikada nije oglasila. Više se nije vratila ni na modnu pistu, a nema je ni na društvenim mrežama, pa se o njoj zadnjih godina ne zna baš ništa.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina s majkom Anom Vučković - 6 Severina s majkom Anom Vučković - 5 Severina s majkom Anom Vučković - 3 Severina s majkom Anom Vučković - 2 +28 Severina s majkom Anom Vučković - 1 Celebrity Severinina majka oglasila se o incidentu koji se dogodio između pjevačice i njene sestre: ''Nije joj ovo prvi put!''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Matija Cvek - 3 Jelena Rozga i Matija Cvek - 1 Jelena Rozga i Matija Cvek - 2 Jelena Rozga i Matija Cvek - 6 +22 Jelena Rozga i Matija Cvek - 4 Celebrity Matija Cvek objavio fotku s Jelenom Rozgom uz zanimljiv opis: ''Dođeš, snimiš, grliš dok možeš''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene