Osmijesi od uha do uha

Matija Cvek objavio fotku s Jelenom Rozgom uz zanimljiv opis: ''Dođeš, snimiš, grliš dok možeš''

Jelena Rozga i Matija Cvek - 5 Jelena Rozga i Matija Cvek - 5 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Matija Cvek - 3 Jelena Rozga i Matija Cvek - 1 Jelena Rozga i Matija Cvek - 2 Jelena Rozga i Matija Cvek - 6 Jelena Rozga i Matija Cvek - 4 Jelena Rozga i Matija Cvek Jelena Rozga - 9 Jelena Rozga - 8 Jelena Rozga - 7 Jelena Rozga - 6 +16 Jelena Rozga - 5 Galerija

Matija Cvek objavio je fotografiju s Jelenom Rozgom nakon što je otkrila da su zajedno surađivali na njenom novom akustičnom albumu.

Omiljeni hrvatski pjevač Matija Cvek objavio je fotografiju s Jelenom Rozgom nakon što je najavila novi akustični album na kojem je surađivala upravo s ovom mladom nadom hrvatske glazbene scene.

Pogledaj i ovo Petar Grašo ''Ko smije išta osim Tončija reći...'' Grašo se našalio na račun obiteljskih odnosa s Huljićem: ''Bilo bi problema u familiji da bilo što drugo kažem''

''Kad predivna Jelena Rozga kaže: ''Dođi snimi "Zar je ljubav spala na to" u novom aranžmanu'', ti dođeš, snimiš i grliš dok možeš'', napisao je Matija u opisu fotografije na kojoj poziraju zagrljeni u poznatoj zagrebačkoj ulici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

''Ljubinnnnn'', odgovorila mu je Jelena u komentaru, a svoju sreću i ljubav prema Matiji objavila je i sama na svojim Instagram pričama.

''Cijeli dan s njim… Cijeli dan…'', govorila je Jelena snimajući sebe i Matiju dok ih pripremaju za snimanje, a Cvek je potom pjevačicu poljubio u glavu.

Jelena će uskoro objaviti novi akustični album sa starim hitovima, a neke od pjesama snimila je s Cvekom.

''Kad smo počeli slagati aranžman za tu pjesmu, samo sam rekla: 'Ja bih Matiju'. Samo sam njega čula u tom trenutku. S obzirom na to da sam nestrpljiva, nazvala sam ga odmah te večeri i pristao je. Sve se nekako otad super posložilo, pa i naši glasovi'', rekla je Jelena.

Riječ je o obradi hita ''Zar je ljubav spala na to'', koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom, bivšim pjevačem nekad megapopularne grupe Bijelo dugme.

Osim toga, oduševila ju je i činjenica da Matija na svojim koncertima izvodi neke njezine stare pjesme.

''Suze biserne'' na njegovom su repertoaru na svakom koncertu. Nitko se od mlađih pjevača nije toga ranije sjetio i to mi je genijalno. Svaka mu čast na tome, pogotovo jer je riječ o pjesmi koja je, kad je izašla, izazvala različite reakcije, a kasnije je bila megahit. Dandanas kad krene ta pjesma, svi polude'', rekla je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 8 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 3 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 2 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 1 +26 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 7 Celebrity Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić - 8 Celebrity Žanamari počastila fanove svojim bombastičnim fotkama u ''nevidljivim'' tangama: "Najveći izazov u životu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene