stigao sa sinom

Shrvani suprug snimateljice ubijene na setu filma oglasio se nakon tragedije, susreo se s Alecom Baldwinom

Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Galerija

Matthew Hutchins na društvenim je mrežama medije zamolio da poštuju privatnost njegove obitelji, a sa sinom je stigao u Novi Meksiko.

Shrvani suprug i sin snimateljice koja je tragično ubijena na setu filma "Rust" snimljeni su u Novom Meksiku dva dana nakon stravične nesreće. Matthew Hutchins i njegov devetogodišnji sin Andros u Novi Meksiko su stigli odmah poslije vijesti o Halyninoj smrti, a bili su na privatnoj komemoraciji u čast pokojne Halyne (42).

Pogledaj i ovo showbuzz Pušteno u javnost Procurio novi, pomalo jezivi video sa seta na kojem je Alec Baldwin usmrtio kolegicu, vidi se puno toga

Na komemoraciji je bio i glumac Alec Baldwin koji je upucao Halynu, a ondje su se i prvi put vidjeli glumac i Halynin suprug, piše Daily Mail. Matthew je rekao kako je redovito u kontaktu s Baldwinom, a istaknuo je kako je glumac pun podrške za njegovu obitelj. Halynin suprug oglasio se i na društvenim mrežama.

"Halyna nas je sve inspirirala svojom strašću i vizijom, a njezina ostavština je previše vrijedna da stane tek u nekoliko riječi. Naš gubitak je ogroman te molim medije da poštuju našu privatnost dok žalujemo. Zahvaljujemo svima koji dijele njezine fotografije i priče iz njezina života", napisao je na Twitteru.

Mnogi su posljednja dva dana ispred ranča na kojem se dogodila strašna nesreća ostavljali svijeće i poruke u čast ubijene snimateljice, a ondje su se okupili i prosvjednici koji su tražili veću sigurnost na radnom mjestu djelatnika filma.

Policija i dalje istražuje nesreću, a procurilo je mnogo detalja vezanih za pucnjavu. U policijskim dokumentima stoji kako je oružarka Hannah Gutierrez Reed na kolica na setu snimanja ostavila tri pištolja koja su trebala poslužiti kao rekviziti, dok je asistent režije Dave Halls jedan od njih predao Baldwinu te nije znao da je napunjen između ostalog pravim mecima. "Hladan pištolj", viknuo je Halls ekipi prije nego što je započelo snimanje, a to je značilo da je pištolj siguran za ispaljivanje za potrebe snimanja. Samo nekoliko sekundi nakon, Alec Baldwin je ispalio iz pištolja pravi metak koji je usmrtio snimateljicu i ranio redatelja.

Objavljeno je i kako je više snimateljskih ekipa proteklih tjedana napustilo set filma "Rust" u znak prosvjeda zbog radnih uvjeta. Snimatelji i njihovi pomoćnici bili su ogorčeni uvjetima rada na niskobudžetnom filmu: žalili su se na preduge sate koje su provodili na snimanju, preduga putovanja do seta, kao i plaće.

Stručnjak Zak Knight, pirotehničar i inžinjer za specijalne efekte na snimanjima ispričao je kako smatra da je Alec Baldwin ignorirao "zlatno pravilo" sigurnosti na snimanju filma tako što je uperio rekvizit ravno u neku osobu, no taj pištolj nije trebao imati u sebi prave metke. "Prvo i osnovno, na setu filma ne bi smjeli biti pravi meci. Drugo, svaka osoba koja koristi rekvizite morala bi prvo provjeriti je li sve u redu s njima. I treće, nema razloga da ispred bilo kakve vrste pištolja na snimanju bude bilo koja osoba", ispričao je.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) +1 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Stručnjaci tvrde da je Alec Baldwin ignorirao "zlatno pravilo" na setu filma, evo što nije smio napraviti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene