Tvrdi da nije kriv

Alec Baldwin bit će optužen za ubojstvo i prijeti mu zatvorska kazna: "Da je obavio svoj posao, ona bi danas bila živa"

Alec i Hilaria Baldwin Alec i Hilaria Baldwin Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin Ireland Baldwin i Alec Baldwin - 2 Ireland Baldwin i Alec Baldwin - 1 Alec Baldwin Hilaria Baldwin i Alec Baldwin +0 Hilaria Baldwin i Alec Baldwin Galerija

Alec Baldwin i Hannah Gutierrez-Reed bit će optuženi za ubojstvo iz nehaja, potvrdile su tužiteljice koje rade na slučaju ubojstva snimateljice Halyne Hutchins.

Holivudski glumac Alec Baldwin i oružarka Hannah Gutierrez-Reed bit će optuženi za ubojstvo Halyne Hutchins iz nehaja i prijeti im najviše 18 mjeseci zatvora, potvrdile su okružna tužiteljica Novog Meksika Mary Carmack-Altwies i posebna tužiteljica Rusta Andrea Reeb u pisanoj izjavi.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin (Foto: Getty Images) bježi od medija Djevojka odgovorna za pištolj kojim je Alec Baldwin upucao snimateljicu uhvaćena prvi put nakon stravične tragedije

U slučaju da ih osude i proglase krivima Alecu i Hannah prijeti najviše 18 mjeseci zatvora, a pomoćnik redatelja Dave Halls, izjasnio se već krivim za nemarnu uporabu smrtonosnog oružja.

"Da je bilo tko od ovo troje ljudi - Alec Baldwin, Hannah Gutierrez-Reed ili David Halls obavio svoj posao, Halyna Hutchins bi danas bila živa. Tako je jednostavno. Dokazi jasno pokazuju zanemarivanje sigurnosti na setu filma 'Rust'. U Novom Meksiku nema mjesta za filmske setove koji ozbiljno ne shvaćaju predanost naše države koja se zalaže za sigurnost od oružja i javnu sigurnost", izjavila je tužiteljica Andrea Reeb.

Tužiteljice nisu još službeno podnijeli optužnice, učinit će to do kraja mjeseca.

"Postoji vrlo jasan postupak za postizanje pravde u ovom slučaju. Predani smo održavanju integriteta tog procesa kako bismo osigurali jednaku pravdu prema zakonu", dodala je Carmack-Altwies.

Nakon toga će se troje optuženih morati prvi put pojaviti na sudu, ali će im to biti omogućeno i virtualno.

Alec Baldwin slučajno je upucao i ubio snimateljicu Halynu Hutchins na snimanju vesterna u listopadu 2021. godine, a u proteklih 15 mjeseci odlučno je negirao odgovornost za nesreću, inzistirajući na tome da nije povukao okidač, unatoč forenzičkoj analizi FBI-a koja je zaključila da jest.

2022. godine godine tužio ga je Halynin suprug Matthew, ali su se novčano nagodili, zasad nepoznatim iznosom. Matthew je postavljen i za izvršnog producenta filma, čija će produkcija nastaviti u Los Angelesu.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 3 +30 Jelena Perčin - 4 Nekad i sad Nesretne ljubavi i tragičan gubitak prijateljice nisu ostavile traga na izgledu Jelene Perčin, a pogledajte kako se naša glumica mijenjala tijekom godina!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll i Drake - 1 Ivana Knoll - 1 +26 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll iznenadila fotografijom na kojoj je obučena od glave do pete, no i u ovom sportskom izdanju mamila je poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene