''on nije zahtjevan''

Sin turbofolk-pjevačice čiji je koncert u Benkovcu nedavno otkazan za peti je rođendan dobio stan u Dubaiju: ''Ima sve igračkice...''

Goga Sekulić Goga Sekulić Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Goga Sekulić - 1 Goga Sekulić - 2 Goga Sekulić - 5 Goga Sekulić - 4 Goga Sekulić - 1 Goga Sekulić Dara Bubamara i Goga Sekulić Goga Sekulić - 9 Goga Sekulić - 8 Goga Sekulić - 7 +13 Goga Sekulić - 6 Galerija

Srpska folk-pjevačica Goga Sekulić dala je kratku izjavu novinarima pa sve šokirala poklonom koji je njezin sin dobio za peti rođendan, mnogima ovo nije jasno.

Srpska folk-zvijezda Goga Sekulić vraćala se s nastupa u Münchenu, a u srpskoj zračnoj luci dočekali su je novinari portala Blic.

Goga im je dala kratku izjavu, a otkrila je da se vraća kući kako bi proslavila peti rođendan sina Vasilija, a onda je rekla i koji je poklon dobio, što je javnost u regiji ostavilo bez teksta.

"Sada ću ekskluzivno reći, možda se njegov tata i naljuti. Dobio je stan u Dubaiju od tate. Tata mu stiže iz Züricha na rođendan. Najbitnije mi je da oba roditelja budu tu. Djeca trebaju biti maksimalno ispoštovana i voljena. Oba roditelja trebaju sudjelovati u odrastanju djeteta", rekla je za Blic.

"Jedva čekamo, sutra mu je rođendan. Igraonica, društvo iz vrtića, obitelj... Bit će svašta nešto za djecu. On nije zahtjevan za poklon, ima sve igračkice. Od garderobe ne znamo što ćemo, samo to da nam ne donose... Kupila sam mu sada bojice", dodala je još.

Sekulić je sina dobila u braku s 15 godina mlađim Urošem Domanovićem, od kojeg se razvela prošle godine nakon šest godina braka. Međutim, tvrdi da su oni i dalje u dobrim odnosima te da zajedno odgajaju sina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

Prije Uroša Goga je stupila u brak s Igorom Ramovićem 2013. godine, ali njihovu ljubav nakon samo dva mjeseca prekinula je tragedija. Igor je zbog teške zloćudne bolesti preminuo, a njegovi posljednji trenuci rasplakali su javnost.

"Igor je ubrzo nakon vjenčanja osjetio bolove u trbuhu, zbog čega je posjetio doktora koji mu je priopćio kako ima rak debelog crijeva. Za operaciju u Njemačkoj bilo je potrebno 20 tisuća eura koje su poslali tamošnjim doktorima, no bolest je toliko brzo napredovala da za operaciju više nije bilo vremena", prisjetila se Goga jednom sa suzama u očima za Grand.rs.

Goga je sve to vrijeme bila uz njega. Preminuo joj je na rukama dok mu je pričala kako će ozdraviti i kako će onda otputovati na medeni mjesec. Trudila se dati mu neku nadu, ali uzaludno.

"Dok sam ga držala na rukama, još se malo pomaknuo, ali su mi doktori rekli kako mu je tada duša napustila tijelo", rekla je pjevačica.

Još i danas Goga otplaćuje bolničke dugove.

Podsjetimo, Goga je 14. listopada ove godine trebala nastupati u Benkovcu, međutim organizatori su javili kako su koncert morali otkazati. Njezin nastup dočekala je ista sudbina kao i brojne druge srpske izvođače koji su ove godine trebali nastupiti u Hrvatskoj, a Sekulić je na sve rekla:

"Ova je odluka mene i moje suradnike jako rastužila! Posebno što godinama unazad nastupam u Hrvatskoj, u kojoj sam uvijek dobro došla i kamo volim doći i kamo ću uvijek ići. Kao što su u Srbiji hrvatski izvođači uvijek dobro dočekani, baš zato grad Benkovac da bi napredovao mora, nažalost, nadići događaje za budućnost naše djece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije. U Hrvatskoj imam mnogo prijatelja koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku", poručila je ona.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput +29 Maja Šuput Celebrity Nikad ne biste pogodili cifru koju je Šuput izdvojila za ovu haljinu, ovo je samo dokaz da cijena nije bitna ako se nešto dobro nosi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 +25 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Celebrity Lana Jurčević objavila prvu fotografiju svoje bebe i raznježila obožavatelje: "Za nekog si samo broj, a nekome si cijeeeeli svijet"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene