što se opet događa?

Fotografije polugole i ozlijeđene Britney obišle su svijet, svi se pitaju što točno stoji iza ovih zabrinjavajućih prizora

Britney Spears Britney Spears Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 2 Britney Spears - 5 +19 Britney Spears - 3 Galerija

Nakon što su fotografije polugole i ozlijeđene Brtiney Spears obišle svijet i zabrinule njezine fanove, pojavile su se nove informacije o događajima koji su im prethodili.

Pjevačica Britney Spears izazvala je zabrinutost obožavatelja nakon što su se u javnosti pojavile njezine fotografije na kojima je bolničari bosonogu i odjevenu u donje rublje te zamotanu u deku prate prema vozilu hitne službe ispred hotela Chateau Marmont.

Pritom je imala ogrebotine na koljenima i neurednu frizuru te je čvrsto držala jastuk na prsima, a osiguranje je okružilo nju i njezina dečka, inače bivšeg kriminalca Paula Richarda Soliza.

Ove scene mnoge su podsjetile na njezin psihički slom 2007. godine, a nakon što su počele kružiti teorije o tome da je potpuno disfunkcionalna, kao i da je svemu prethodila žestoka svađa između nje i dečka pred zaposlenicima i gostima hotela, Britney je na svojem profilu na Instagramu objavila da je na fotografijama zapravo njezina dvojnica.

Pogledaji ovo Britney Spears Celebrity Nakon što je suđenje oko skrbništva Britney Spears završilo, upućeni izvori tvrde da će ostati bez novca: "Ako ovako nastavi, bankrotirat će..."

Sada Daily Mail od pouzdanih izvora doznaje kako je Britney tu večer zapravo imala veliki napadaj panike od straha da joj je njezina majka pozvala bolničare nakon što je ona inzistirala da je psihički dobro i da je samo ozlijedila nogu.

Svoju mamu Lynne Spears i sama je Britney optužila za namještaljku na društvenim mrežama, uz fotografiju svojeg natečenog stopala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Insajderi kažu i kako je njezina majka zaista tu večer pozvala hitnu pomoć te da je prije toga pitala Britney o njezinu mentalnom stanju.

"Britney je plakala od boli i nazvala je Lynne koja je bila u Louisiani kako bi joj rekla što se dogodilo. U to vrijeme je njezina majka jedina znala da se ozlijedila. Lynne je pitala Britney je li ok na što joj je ona odgovorila da je i da je samo boli gležanj. Lynne je zatim nazvala hitnu i rekla im da Britney ima živčani slom i da se ozlijedila. Znala je da je Britney u stanju šoka", tvrde izvori.

Pogledaji ovo Britney Spears Celebrity Britney Spears objavila svoje potpuno gole fotografije, na očajne molbe koje joj pristižu sa svih strana uopće ne reagira

Britney i njezina majka povezale su se nakon što je ukinuto skrbništvo koje je njezin otac godinama imao nad njom, a prije toga dugo nisu bile u dobrim odnosima.

Podsjetimo, otac pjevačice James P. Spears je 2008. dobio skrbništvo nad svojom kćeri nakon što je glazbenica doživjela psihički slom zbog osobnih i profesionalnih problema te je 13 godina imao veliku kontrolu nad financijskim sredstvima te osobnim i poslovnim životom svoje kćeri.

Pogledaji ovo Britney Spears Celebrity Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

Nakon duge i žestoke pravne bitke, Britney je sredinom studenoga 2021. dočekala ukidanje skrbništva kojem je bila podvrgnuta.

1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Eurosong glasanje Eden Golan - 10 Eden Golan - 11 Eden Golan +39 Eden Golan - 12 Celebrity Na pomolu veliki skandal? Talijani slučajno objavili rezultate glasanja, ovo baš i ne izgleda dobro za našeg Lasagnu!

1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Teya Dora - 3 +39 Teya Dora - 2 Celebrity Poznat je raspored nastupa u finalu, evo kada naš Baby Lasagna izlazi na pozornicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene