je li moguće?!

Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

Britney Spears Britney Spears Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 1 Britney Spears Britney Spears - 6 Britney Spears - 4 Britney Spears - 3 Britney Spears - 1 Britney Spears ''...Baby One More Time'' Britney Spears - 5 +19 Britney Spears - 4 Galerija

Britney Spears demantirala je medijske napise o svom novom albumu, a usto je poručila i da se više neće vratiti u glazbenu industriju.

Ovih dana u stranim medijima pisalo se kako Britney Spears radi na novom albumu te da se za pomoć obratila umjetnicama Charli XCX i Juliji Michels.

To je izazvalo veliko uzbuđenje među obožavateljima pop-princeze, jer je zadnji album izbacila prije osam godina.

No, sada se Britney o svemu oglasila na svojem Instagramu, gdje je demantirala medijske napise, a usto je objavila i vijest koja će dodatno rastužiti obožavatelje.

"Samo da razjasnim da je većina vijesti smeće. Govore kako se obraćam nasumičnim ljudima kako bi snimila novi album... Nikad se neću vratiti u glazbenu industriju!" poručila je Britney.

"Kada pišem, pišem iz zabave ili za druge ljude. Za one koji su pročitali moju knjigu, postoji još puno toga što ne znate o meni... Napisala sam više od 20 pjesama drugim ljudima u zadnje dvije godine. Pišem iz sjena i iskreno uživam u tome", otkrila je, pa se osvrnula i na druge laži koje kruže o njoj.

"Ljudi također govore da je moja knjiga izdana bez mog pristanka, ilegalno, i to je daleko od istine... Jeste li čitali vijesti zadnjih dana? Ja sam voljena i blagoslovljena", zaključila je Britney.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Podsjetimo, Britney je prošle godine objavila svoje memoare "The Woman In Me", u kojima podijelila brojne potresne detalje iz privatnog života koje je dosad čuvala za sebe.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Ante Pecotić Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić u poznatom muškom društvu objavila vijest na koju se čekalo: "Sve što sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović i sin Arman Tarik Filipović i sin Dino Tarik i Lejla Filipović - 5 +25 Tarik i Lejla Filipović - 6 Celebrity Tarik i Lejla otputovali su na atraktivnu destinaciju kako bi proslavili godišnjicu braka, sa sobom su poveli i sinove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene