širi se snimka!

Na pomolu veliki skandal? Talijani slučajno objavili rezultate glasanja, ovo baš i ne izgleda dobro za našeg Lasagnu!

Eurosong glasanje Eurosong glasanje Screenshot X 1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Eurosong glasanje Eden Golan - 10 Eden Golan - 11 Eden Golan Eden Golan - 12 Eden Golan Eden Golan Eden Golan Eden Golan - 5 Eden Golan - 6 +33 Eden Golan - 7 Galerija

Društvenim mrežama širi se snimka s RAI televizije na kojoj se vide slučajno objavljeni rezultati televotinga.

Iza nas je drugo polufinale Eurosonga, o kojem se osim zbog odabranih finalista, piše i mogućem skandalu koji je na pomolu. 

Naime, dok su se emitirali isječci finalista, talijanska televizija RAI objavila je rezultate televotinga, to jest postotke koje je svaka zemlja predstavnica dobila od talijanske publike.

Pogledaji ovo Eden Golan - 3 Celebrity Kakav preokret! Izrael drugi na kladionicama iza Baby Lasagne, Švicarcu pale šanse za pobjedu

Ako je suditi prema snimci koja se širi društvenim mrežama, Izrael je sinoć od Italije dobio 12 bodova s postotkom od čak 39 posto, a nakon nje Nizozemska je dobila 10 bodova s postotkom od tek 7,3. Ta situacija ne izgleda nimalo dobro za našeg Baby Lasagnu s obzirom na to da se Izrael neočekivano prometnuo u jednog od favorita.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Italija zapravo glasati u subotu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene