Bilo mu je zadovoljstvo!

Stjepan Vukadin iznenadio objavom, najavio je zaokret u poslovnoj karijeri: "Nije bilo u planu, ali volim izazove"

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Nova TV 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin, chef i član žirija Masterchefa - 4 Stjepan Vukadin, chef i član žirija Masterchefa - 3 Stjepan Vukadin, chef i član žirija Masterchefa - 2 Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin +12 Stjepan Vukadin, chef i član žirija Masterchefa - 1 Galerija

Stjepan Vukadin je nakon četiri i pol godine rada u jednom splitskom restoranu najavio zaokret u poslovnoj karijeri i o svemu se izjasnio na svojem profilu na Instagramu.

Kulinarski chef i član žirija showa "MasterChef" Stjepan Vukadin na svojem je profilu na Instagramu najavio zaokret u poslovnoj karijeri i objavio da se oprašta od restorana u kojem je dosad vodio kuhinju.

Pogledaj i ovo Damir Tomljanović "Rasturit ćete novu sezonu!" Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

"Dragi prijatelji, svi koji me poznajete znate kada se uhvatim nečega u životu da se dajem maksimalno. Radi kako treba ili nemoj ni započinjati. Isto tako znate da sam posljednje četiri i pol godine tu energiju usmjeravao na poziciji šefa kuhinje.
Bila je to prekrasna stranica u mom životu i ovim putem želim zahvaliti cijelom timu, svim ljudima koji su zaslužni za uspjehe koje smo nizali na čelu s vlasnikom Ivom Vrdoljakom. Još jednom veliko hvala cijelom timu.  Bilo je zadovoljstvo biti dio tima. Došlo je vrijeme da okrenem novu stranicu u životu. Ulazak u vlasničku strukturu mi nije bio u planu još skorije vrijeme, ali kako volim izazove tako sam se upustio i u ovaj koji se desio nenadano i spontano", napisao je Stjepan i otkrio da svoje nove kulinarske izazove nastavlja u jednom trogirskom restoranu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stjepan Vukadin♥🔪♥ (@chef_vuki)

"Nek je sa srećom", "Čestitam i sretno", "Sretno Stjepane", "Svaka čast", "Puno sreće od srca", "Sretno i vidimo se ubrzo", poručili su mu pratitelji u komentarima.

Među njima mu se javio i Tomislav Marković, jedan od kandidata ovogodišnje sezone MasterChefa: "Iako nisam bio dio tvog tima smatram tebe i Damira Tomljanovića mentorom isto koliko mi je i Melkior Bašić. Velik si čovjek i želim ti puno sreće! Volje, rada i truda znam da ćeš sam dati do maksimuma kako si i nas učio. Nadam se da se uskoro i vidimo."

Stjepan je, uz Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića, jedan od chefova koji nas ove sezone vodi kroz kulinarsku avanturu zvanu "MasterChef". To mu je prvi put da se našao u takvoj ulozi pred kamerama, a sudeći prema reakcijama gledatelja i komentarima na društvenim mrežama, trojac se u tome snašao i više nego odlično.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) +16 Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Nekad i sad Pričalo se da je mrtva i da su svi detalji zataškani, a ona izgleda kao da u 20 godina nije ostarjela ni dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene