baš zna uživati!

Poznata Hrvatica objavila prizore iz kade koji ostavljaju bez daha: "U takvim se kupkama kupa bez badića..."

Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 2 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 +24 Sonja Kovač - 2 Galerija

Sonja Kovač objavila je video i fotografije na kojima se kupa u vanjskoj kadi, okružena snijegom i s pogledom na Alpe.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač trenutno sa zaručnikom Goranom Mandićem odmara u Austriji, a na Instagramu se pohvalila idilom u kojoj uživaju.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač Lijepa trudnica! Sonja Kovač pokazala sad već poveći trbuh, uživa u slatkom iščekivanju svog prvog djeteta!

Objavila je video na kojem se brčka u pjenušavoj kupki, a zanimljivo je da se kada nalazi na vani, okružena snijegom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Kupka vani s pogledom na Alpe!? Tko bi probao ako vam kažem kako je odmah iza zagrijana sauna!?" napisala je uz video, a objavila je i nekoliko fotografija na u kadi izmjenjuje razne poze.

"Pjena mi se smrznula, ali nema veze! Čisti hedonizam i na -10!" otkrila je, a objavama je izazvala lavinu reakcija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Ti baš znaš uživati, tako i treba", "Snježna kraljica", "Guštaj, ali šteta što si sama u kadi", "Savršeno", "U takvim se kupkama kupa bez badića", samo su neki od brojnih komentara Sonjinih oduševljenih pratitelja.

Prije Austrije, sa zaručnikom je posjetila Italiju, gdje su proslavili Valentinovo, a i od tamo je redovito na Instagramu dijelila bajkovite prizore.

Inače, Sonja i Goran zaručili su se prošle godine na Maldivima nakon deset godina veze, a par često putuje izvan granica Hrvatske.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Tamara Loos - 5 Igor Mešin i Tamara Loos - 4 Igor Mešin i Tamara Loos Igor Mešin i Tamara Loos - 1 +11 Igor Mešin i Tamara Loos - 2 Celebrity Prve fotografije novog voditeljskog para showa "Ples sa zvijezdama": Igor Mešin dobio je kolegicu s kojom ga veže i nešto baš neobično!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 3 +27 Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 2 Celebrity Žanamari objavila fotku u badiću zbog koje je pitaju kad će u Hollywood, a pokazala je i zanimljiv detalj na nozi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene