Ljubavna inventura 2022

Pregled novih ljubavi i razlaza na domaćoj estradi: Tajna vjenčanja, iznenadne ljubavi i veliko priznanje pjevača Marka Pecotića!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ljubav i razvod - 6 In Magazin: Ljubav i razvod - 5 In Magazin: Ljubav i razvod - 4 In Magazin: Ljubav i razvod - 3 In Magazin: Ljubav i razvod - 2 In Magazin: Ljubav i razvod - 1 Tara Thaller Tara Thaller Marko Petrić, Tara Thaller, Filip Vidović Tara Thaller +8 Tara Thaller - 6 Galerija

Protekla godina bila je kobna za ljubavni život nekih domaćih zvijezda. No dok su se jedni rastajali, drugi su se zaljubljivali.

Prva svadba o kojoj smo slušali 2022. odvila se pod velom tajne. U potpunoj tajnosti, u bračnu luku uplovila je Tara Thaller. Sudbonosno da izgovorila je svojem glumačkom kolegi Farisu Pinji. 

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

''Ne pričam ja o svom ljubavnom životu, to sam odlučila koliko mogu zadržati za sebe. Klonim se Cvjetnog i ne objavljujem na Instagramu. To su savjeti koje sam dobila od starijih kolega'', rekla je Tara jednom prilikom. 

Za razliku od Tare koja je vjenčanje ipak potvrdila fotografijom na društvenim mrežama, ljubavni status Marka Grubnića još uvijek je obavijen velom tajne. U travnju kad je javnost zaintrigirao raskošnim dijamantnim prstenom, nagađalo se da se ceremonija vjenčanja već dogodila u strogoj tajnosti. No sve do danas najpoznatiji domaći modni stilist nije ni potvrdio ni demantirao tu vijest

U ožujku je u bračnu luku uplovio frontmen dubrovačke grupe Silente. Tibor Karamehmedović sudbonosno da izrekao je marketinškoj stručnjakinji Miji Prgudi.

Dva velika vjenčanja 2022. dogodila su se u Splitu. Prvo su u veljači sudbonosno da izrekli Hana Huljić i Petar Grašo tek nekoliko mjeseci nakon što je javnost saznala za njihovu vezu. 

Par zadužen za drugo splitsko vjenčanje godine, u bračnu luku uplovio je nakon dugogodišnje veze. Hajdukova desetka Marko Livaja i bivša manekenka Iris Rajčić 2016. su prvi put postali roditelji kćeri Elizabete, a sinčić Lorenzo uskoro će navršiti dvije godine.

Bilo je to tek prvo u nizu nogometnih vjenčanja. U lipnju je vatreni Dominik Livaković oženio svoju Helenu u rodnom Zadru. Par se vjenčao nakon pet godina veze, a već 2018. Livaković je priznao da je jedan od njegovih rituala prije izlaska na teren vezan uz Helenu.

U lipnju se u Varaždinu Tin Jedvaj na ljubav zakleo dugogodišnjoj djevojci Dini Dragiji. U Dubrovniku je Duje Ćaleta Car oženio lijepu Adrijanu. Par je prije godinu dana sudbonosno da izrekao kod matičara, a ovog puta obavili su i crkveno vjenčanje. Najslađi gost na vjenčanju bio je njihov jednogodišnji sinčić Mauro.

Kraj ljeta obilježilo je romantično vjenčanje Ecije Ivušić i bubnjara i menadžera benda Pravila igre, Gorana Beloševića. Sudbonosno da izrekli su na malenom otoku Vrniku. Na vjenčanje koje je izgledalo kao iz bajke, Ecija je zakasnila čak 40 minuta.

U rujnu su se zaručili pobjednica Plesa sa zvijezdama Valentina Walme i glumac Marko Petrić, a na ovaj korak odlučio se i pjevač i frontmen grupe ''Pravila igre'' Ivan Penezić.

Na Maldivima se nakon deset godina veze zaručila naša najuspješnija influencerica Sonja Kovač. Zaručila se i naša pjevačica Natali Dizdar.

Vjenčao se i Alen Vitasović. Po drugi put u bračnu luku uplovio je sa samozatajnom Istrijankom Eleonorom, koja je od njega mlađa čak četvrt stoljeća. 

U listopadu je na glamuroznom vjenčanju u Milanu sudbonosno da izgovorila i tenisačica Iva Majoli. U godini u kojoj je obilježila 25. obljetnicu osvajanja Roland Garossa, udala se za Talijana Roberta Calegarija. 

No mnogima je Amor 2022. okrenuo leđa. Tako su influencerica Jelena Perić i glumica Petra Kraljev prekinule zaruke. Nakon četiri godine vezu su prekinuli i Marko Kutlić i Nela Đinđić, a razišli su se i Matija Cvek i Nika Turković.

Nakon šest godina, od čega tri u braku, ponovno je slobodna pjevačica Lea Mijatović. Dramatično razdoblje života pretočila je u stihove pjesme znakovitog naziva – Sebi dovoljna.

No razvod godine zatekao nas je u listopadu. Nakon što je sa suprugom Irenom snimio videospot za ljubavnu baladu ''Vrime nam je ljubavi, kojom je proslavio petnaest godina braka, Marko Pecotić Peco šokirao je priznanjem kako se razvodi zbog druge žene.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti. S vjerom u Boga i istinu mislim da bi to moglo dobro ispasti, za sada su svi to dobro prihvatili, a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu."

Novu ljubav pronašao je u svojoj bliskoj suradnici i obiteljskoj prijateljici Silviji Dvornik.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Ecija Belošević i Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives pozirala u grudnjaku s neobičnim izrezima, čipkasti kompletić rublja nekima je bio umalo previše!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +11 Zlatan Ibrahimović Celebrity Isklesani Ibrahimović opet je glavna atrakcija na plaži, a ne može mu se nadiviti ni njegova 11 godina starija partnerica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene