sve pokazala u videu!

Dom Sofije Vergare ima čak 10 kupaonica: Pogledajte luksuz u kojem boravi jedna od najbogatijih glumica!

Sofia Vergara Sofia Vergara Youtube 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 10 Sofia Vergara - 9 Sofia Vergara - 8 Sofia Vergara - 7 Sofia Vergara - 6 Sofia Vergara - 5 Sofia Vergara - 4 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 1 +21 Sofia Vergara Galerija

Riječ je o kući uređenoj u toskanskom stilu koja sadrži šest spavaćih soba i deset kupaonica, a Sofia Vergara otkrila je još zanimljivih detalja vile.

Glumica Sofia Vergara otvorila je vrata svog doma vrijednog 26 milijuna dolara koji se nalazi u Beverly Parku u planinama iznad Beverly Hillsa. Njezino bogatstvo procjenjuje se na 180 milijuna dolara. 

U razgovoru s Architectural Digest, u isječku za njihov serijal "Open Door", 51-godišnja zvijezda blistala je u crnom kombinezonu bez naramenica te otkrila detalje svog luksuznog doma. 

Pogledaji ovo Sofia Vergara Nekad i sad Jedna od najljepših žena svijeta odgovorila je na ružne komentare i kritike na račun izgleda: "Jednostavno starim!"

Sofia je kupila kuću 2020. godine dok je još bila u braku s glumcem Joeom Manganiellom, od kojeg se razvela prošle godine. 

Riječ je o kući uređenoj u toskanskom stilu, izgrađenoj 1999. godine, koja je u jednom trenutku pripadala bejzbolašu Barryju Bondsu, a sadrži impresivnih šest spavaćih soba i deset kupaonica. 

Kuća ima nevjerojatnih 17.000 kvadratnih metara te se nalazi na dva hektara zemlje, uključujući dvokatni pansion, kućno kino i veliki bazen.

Pogledaji ovo Sofia Vergara Nekad i sad Sofia Vergara podijelila je seksi, golišave fotografije iz prošlosti kao još jedan dokaz da joj godine zbilja ništa ne mogu

Tijekom svojeg intervjua Sofia se našalila da je njezina spavaća soba - seksi i da se u njoj događaju - dobri trenuci te da joj je bar u dnevnoj sobi omiljeno mjesto.

U videu smo mogli vidjeti akntikvitete iz Švedske, Španjolske, Francuske i Italije. 

"Ovo je moja blagovaonica, moja formalna blagovaonica, to je jedna od mojih omiljenih prostorija u kući i stvarno ima lijepe detalje - nevjerojatan je strop, sve je ručno oslikano i to je oživjelo ovu sobu", rekla je pa dodala:

"Jedan od posebnih dijelova sobe je francuska tapiserija iz 18. stoljeća."

Sofia je zatim ušla u svoju ogromnu kuhinju s velikim kuhinjskim otokom.

"I naravno još jedna supervažna soba je kuhinja. Latinoamerikanka sam pa volim uživati u hrani i s puno prijatelja, a uvijek kad smo tu, teško je izvući ljude iz kuhinje", istaknula je.

Pogledaji ovo Sofia Vergara Preporuke Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

Također je tijekom intervjua rekla da ne kuha i da ne zna ništa o kuhinjskoj pećnici, ali su joj rekli da joj treba baš ta jer je najbolja.

"Bitno mi je samo da sve izgleda besprijekorno", zaključila je. 

Inače, Sofia je trenutačno prava senzacija na internetu zbog nove Netflixove serije "Griselda" u kojoj glumi ozloglašenu narkošeficu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene